Baccarat

Cazino Ghid baccarat

Permiteti-mi sa va prezint unul dintre cele mai bune jocuri de cazino despre care cu siguranta nu stiti prea multe: Baccarat. Ca multi dintre voi, pentru o lunga perioada de timp singura mea cunoastinta despre baccarat a venit de la vizionarea filmelor vechi cu James Bond, unde parea sa joace intotdeauna in Monte Carlo, si in care dealerii au spus lucruri cum ar fi huit si neuf, care cred că e sinonimul francez pentru „dus” si „idiot”. Doua motive foarte intemeiate pentru a juca baccarat sunt faptul ca nu este nevoie sa te califici pentru a intra la masa si faptul ca, ”casa” are sanse nu destul de ridicate.

Baccarat nu este un joc foarte popular printre jucatori americani, si cred ca există trei motive. Unul pentru ca le plac sloturile si ruleta, cu lumini stralucitoare, mingi stralucitoare, și face o multime de zgomot, care ii impiedica de la a gandi o strategie de joc.

Exista o serie de forme diferite de baccarat, care sunt raspandite in cazinouri din SUA, Big Table Baccarat este cel mai intimidant, si necesita interactiunea jucatorilor, deoarece s-ar putea gasi de fapt in postura de a imparti cartile. Este ceea ce 007 a jucat. Nu esti chiar banca, iar dealer-ul iti spune continuu ceea ce trebuie sa faci, nu este un mare lucru, este doar intimidant gasindu-te in postura de a imparti cartile. Dar daca va aflati jucand la o masa mare, relaxati-va, va este permis sa pasati randul la facutul cartilor. Restul jocului este identic cu descrierea ce urmeaza. Big Table Baccarat este de obicei limitat la camerele mari , cu pariuri minime incepand de la 100 dolari in sus. Mini-Baccarat este ceea ce veti gasi in mod normal in incinta cazinoului, si seamana mai mult cu o masa de blackjack, cu dealerul care face cartile si continua cu traditionalele pariuri. Va recomandam sa incepeti la o masa de Mini-Baccarat pentru simplul motiv ca este mai putin intimidant iar pariurile sun de obicei intre 15 si 25 dolari runda. In plus, aveti posibilitatea sa stati,  facand atentie la joc, iar nimeni nu se asteapta cand doriti sa pariati.

Pariori au trei optiuni si nici una nu implica modul in care este jucat jocul. Ca si parior ai de ales daca sa plasezi pariul pe un jucator, pe dealer sau egal. Nu se mai pot face pariuri din moment ce dealerul a tras deja prima carte din pachet.

Introducerea dumneavoastra in lumea jocului de baccarat online, nu va fi completa fara cateva cuvinte despre valoarea cartilor: cartile cu fete si zecarii se numara ca 0, in timp ce Asii se numara ca 1 Toate celelalte carti sunt numărate la valoarea nominală. Deci, este destul de simplu pentru a afla valoarea mainii. Ultima cifra a intregii sume a cartilor este valoarea finala a mainii. De exemplu, uita-te la această secventa 9 + 5 + 10 = 24. Ca urmare cifra 4 este valoarea acestei maini.

Este destul de important de stiut ca prima si a treia carte trase di pachet alcatuiesc mana jucatorului. Mana dealer-ului este alcatuita di a doua si a patra carte.

Acum, ca introducerea in lumea jocului de baccarat online, este aproape de sfarsit de ce nu incercati sa puneti si in practica cele explicate mai sus. Rabdarea si disciplina sunt foarte importante în timpul joacului de Baccarat daca doriti sa va bucurati in deplin de joc. Dupa putina practica veti fi pregatiti sa puneti la punct propria dumneavoastra strategie de joc pentru a castiga.

De-a lungul anilor si dupa parerea mai multor teoreticieni, putine cazinouri ofera sanse reale de castig la jocuri, iar baccarat este unul dintre ele.

Speram sa va fi fost de folos cu informatiile furnizate.

Regulile Baccarat-ului

Strategii pentru Baccarat

Variatii ale Baccarat-ului