Regulile Baccarat-ului

Cazino Ghid Baccarat reguli

Jocul de Baccarat este conoscut de ceva vreme, spunandu-se ca a ajuns in Franta din Italia in vremea conducerii lui Charles III intre anii 1483 – 1498. Anul asociat introducerii Bacarat-ului in Franta este 1490.

Baccarat, de asemenea, cunoscut si sub numele de Punto Banco, este unul dintre cele mai vechi si cele mai populare jocuri din cazinourile din intreaga lume. Este deosebit de popular printre high-role si jucatorii din Asia. In Macau, baccarat-ul este extrem de dominant. Desi jocul pare serios si elegant, este intr-adevar la fel de simplu ca pariuri de genul cap sau pajura.

Ca toate celelalte jocuri de cazino si baccarat-ul are regulile lui dupa cum urmeaza:

 • De obicei, se folosesc sase sau opt pachete de carti.
 • Cartilor le sunt date valori de puncte dupa cum urmeaza: Asii = 1, de la 2 la 9 = valoare nominala a cartii, 10 si cartile cu imagini = 0.
 • La inceputul unui nou pachet de carti, dealerul va intoarce pe fata prima carte.
 • Cartea taiata va fi plasata in pachet incepand de jos a 16. Când apare cartea taiata, dealerul va termina mana respectiva, va mai incepe o singura runda iar apoi va reface pachetul de carti. In cazul îin care cartea taiata iese îin loc de prima carte, dealerul va termina mana, si va reface apoi pachetul de carti.
 • Jocul incepe cu jucatorii pariind, pe un jucator, pe banca sau egalitate. La anumite mese ai posibilitatea de a paria pereche pe jucator si banca pereche.
 • Dupa ce toate pariurile au fost facute, dealerul imparte cate doua carti jucatorului cat si bancherului. Spre exemplu scorul unei maini este numarul din dreapta altotalului sumei cartilor. De exemplu, in cazul in care cele două carti au fost un 8 si un 7, totalul ar fi 15 deci scorul ar fi un 5. Scorurile vor varia intotdeauna intre 0 si 9 si este imposibil să depaseasca.
 • O a treia carte poate sau nu poate fi ceruta fie de jucator sau dealer, in functie de următoarele reguli:
 1. Dacă oricare jucător sau bancher are un total de 8 sau 9 amandoi stau. Aceasta regula suprascrie toate celelalte reguli.
 2. Daca totalul jucatorilor este 5 sau mai putini atunci jucatorul incepe, in caz contrar jucatorul asteapta.
 3. Daca jucatorul sta, atunci bancker-ul incepe la un total de 5 sau mai putini jucatori.
  • Scorul dintre jucator si dealer sunt comparate; castigatorul este cel care are numarul mai mare. Pariurile castigatoare pe mana bancker-ului sunt platite 19 la 20 (platind chiar un comision de 5%), castigand pariurile pe mana jucatorului sunt platite in raport de 1 la 1, castigand pariuri pe egalitate, de obicei, se plateste 8 la 1. In caz de egalitate, intre bancher si jucător pariurile vor creste.

O scadere a comisionului de 5% pentru pariurile castigate pe mana bancher-ului este preconizata sa se intample. In prezent, singurul cazino pe care il stim să ofere un comision redus la 4%, este D in centrul Las Vegas-ului. Pentru o perioada scurta de timp în 1989 Sahara oferea 0% comision. Cazinoul Betfair Internet ofera un comision de 2,75% in „Zero Lounge.”

Inainte de a va incerca norocul la o masa de Baccarat va sugeram sa va uitati si peste anumite strategii de joc.