Strategii pentru Baccarat

Cazino Ghid Baccarat StrategiiBaccarat este un joc care necesita foarte putine cunostinte din partea jucatorului, ceea ce il face extrem de atractiv. Cu toate acestea, simplitatea jocului lasa putin loc si pentru o strategie in ceea ce priveste crearea unei realitati in care puteti manipula pentru obtinerea unui rezultat pozitiv. Astfel, atunci cand vine vorba de strategie pentru Baccarat exista cu siguranta unele linii directoare care ar trebui urmate, dar este bine de stiut ca nu exista o strategie globala pentru Baccarat.

Intelegerea cotelor

Desigur, ca orice joc, stiind jocul o parte esentiala este castigarea jocului, si cu baccarat cel mai important element al jocului este sa se stie posibilitatile de castig. Dupa cum stiti, exista 3 optiuni de pariuri in jocul de Baccarat, pariuri cu banca, pariuri cu jucatorul, si pariuri pe egalitate. Cotele pentru bancher si dealerul sunt foarte apropiate, cu toate acestea, avantajul casei de pe pariul banci este, de obicei in jurul valorii de 2% mai mult decat in avantajul casei pe pariul jucatorului, deci prin urmare pariul pe mana bancii este cel mai avantajos. Diferenta mare este insa intre banca sau jucator si pariul egalitate.

Pariul egalitate in Baccarat este cel mai neindicat pariuriu pe care il puteti face în lumea jocurilor de noroc. In timp ce puteti castiga un procent de 9: 1 pe un pariu egalitate, avantajul casei pe acest pariu este unul enorm, de 14% -15%. Daca urmati aceasta regula generala, veti fi capabili să profitati de unele dintre cele mai bune cote oferite de orice joc de noroc.

Sistem de pariuri

Daca doriti puteti urmari sfaturile unora despre anumite sisteme de joc pentru baccarat. Daca ati ales sa utilizati un sistem de pariuri trebuie sa va amintiti ca acest lucru nu va ajuta sa castigati runde la joc ci va ajuta sa castigati bani pe termen lung. Sistemul de pariuri recomandat a fi folosit pentru baccarat este sistemul Martingale. Atunci când se utilizează sistemul Martingale ar trebui sa se inceapa intotdeauna cu pariuri mici si sa va asigurati ca aveti suficienti bani pentru a putea dubla continuu pana veti castiga.

Sistemul Martingale este un sistem de pariuri care poate fi utilizat pentru o serie de jocuri cu pariuri chiar in bani si are ca strategie dublarea sumei pariate pana la castig. Astfel, se incepe cu cel mai mic pariu posibil, si la fiecare runda pariati pe acelasi rezultat cu exceptia pariati dublu suma pe care ati pariat pe ultima runda. Acest lucru continua pana cand veti castiga, moment in care te duci inapoi si incepi de la capat cu pariul minim.

Atat timp cat nu ramaneti fara fonduri, acest sistem mai mult sau mai putin va garanteaza recuperarea banilor plus valoarea pariului initial. In orice caz este recomandata testarea acestui sistem mai intai pe varuanta fara bani rali, si este bine de tinut minte ca va avuta la castiguri pe termen scurt si nu pentru un succes continu.

Administrarea banilor la Baccarat

Deci, in afara de cunoasterea jocului, care va ajuta, iar o strategie care ar trebui sa recompenseze jocul tau, exista un alt element vital care ar putea constitui o strategie baccarat, si aceasta este cea de gestionare a banilor. Acesta nu este absolut un concept care este unic pentru jocul de baccarat, dar este esential pentru un joc de succes si distractie continua. Deci, primul lucru de stiut despre gestionarea banilor este ca ar trebui să aduceti la masa de joc doar ceea ce sunteti dispusi sa pierdeti. Acest lucru suna foarte pesimist, dar trebuie să ne amintim intotdeauna că baccarat este complet un joc de noroc.

Pe aceeasi tema, este bine să stii cand sa va ridicati de la masa. In cazul in care pierdeti mana dupa mana este indicat sa va ridicati de la masa si sa reveniti mai tarziu decat sa deveniti nervosi pe pierderile dumneavoastra. Pentru a ajuta fondurile dumneavoastra sa creasca este foarte important sa faceti atentie si in momentul in care alegeti masa la care sa jucati mai ales in ceea ce priveste pariul minim si maxim al mesei.

Toate acestea fiind spuse despre Baccarat speram sa va fi fost de ajutor cu informatiile furnizate, si va reamintim sa jucati responsabil.