Reguli pentru Bingo

Cazino Ghid Bingo reguli

Regulile la Bingo sunt cea mai importanta parte a teoriei acestui joc care trebuie invatate de catre toti jucatorii inainte de a incepe sa joace. Cele mai multe dintre cazinourile online pot prevedea norme de bingo diferite, in functie de tipul de joc pe care alegeti sa il jucati. Bingo are o multime de variante si reguli ale jocului, la fel ca pokies si blackjack. Prin urmare, este recomandabil sa se verifice normele de bingo inainte de a incepe jocul.

Ca o regula, jocul incepe atunci cand toti jucatorii cumpara bilete de bingo. Un bilet Bingo este un card cu o grilă 5×5. 5 coloane de pe cardul corespund 5 litere ale numelui de joc „BINGO”. 24 numere pentru fiecare carte sunt aleatoare de la limitele 1 la 75. Dupa aceea jocul incepe, si apelantul selecteaza numere la intamplare si le numeste. De indata ce apelantul solicita un numar, toti jucatorii marcheaza pe biletele lor daca au numarul strigat. Castigatorul este determinat atunci cand unul sau mai multi dintre jucatorii finaliza modelul bingo castigator. Modelul poate fi diferit in functie de sala de joc. Ca intr-un cazinou poate fi o linie, fie verticala, orizontala sau diagonala, un full house (atunci cand toate numerele vor fi acoperite) sau orice simbol, scrisoare sau cifre.

Daca doi oameni solicita bingo pe acelasi numar, jackpot-ul este impartit in mod egal intre ei. De asemenea, in cazul in care trei oameni il numesc, casa imparte potul trei parti egale.

Orice ati face, nu incercati sa modificati un card bingo! Nu merita, si managerul de bingo cu experienta nu va accepta acest tip de incercare de a trisa. Multe, daca nu chiar majoritatea, salilor vor fi fericite sa faca un exemplu pe cineva prins pentru inselaciune, urmarirea penala in masura deplina a legii. Jucati in mod corect respectand regulile si conditiile de siguranta. Mai jos sunt cateva reguli comune cu care va puteti confrunta:

  • In cele mai multe sali de bingo, jucatori trebuie să aibe 18 ani sau mai mult.
  • Unele sali interzic bauturile alcoolice, in timp ce altele vor vinde bere, impreuna cu bauturi racoritoare. Alimentele si bauturile aduse din afara sunt interzise, deoarece cele mai multe unitati vor sa cumparati de la ei hot-dog, cipsuri si soda.
  • In timpul turneelor speciale de BINGO pe mize mari, conducerea poate interzice jucatorilor sa paraseasca sau sa intre in sala de joc.
  • Este interzisa rezervarea de carduri specifice.
  • De obicei, este interzis persoanelor sa stea si doar sa priveasca cum rude, prieteni sau cunoscuti joaca. Unele sali pot chiar specifica, ca fiecare persoana din sala sa aiba un bilet de joc valabil pe masa .
  • Daca un jucator are bingo, este de datoria lui sau ei sa opreasca redarea numerelor imediat prin strigarea BINGO. Este important de stiut ca bingo trebuie anuntat dupa cel mai recent numar strigat. In cazul in care apelantul a inceput deja anunta numarului urmator, e prea tarziu pentru a apela bingo. De asemenea, de indata ce apelantul inchide jocul si sunt amestecate bilele pentru urmatorul joc, orice bingo ratat devenit invalid.

 

Toate acestea fiind spuse despre BINGO va multumim pentru feedback-ul acordat si va invitam sa incercati online Bingo pe pagina noastra: http://cazinojocuri.com/