Strategii pentru BINGO

casino-ghid-bingo-strategiCresterea in popularitate a jocului de bingo online vine ca urmare a cresterii premiilor in bani care sunt oferite de site-urile de Bingo. Site-ul lider de Bingo din Marea Britanie, Jackpotjoy, acum plateste mai mult de 4.000.000 £ in premii in fiecare zi, creand 10 castigatori in fiecare secunda. Cu jackpot-uri progresive uriase pentru a juca, fiecare jucator de Bingo vrea sa isi incerce norocul online, si de aceea suntem aici pentru a va ghida printre unele dintre cele mai populare strategii care va vor ajuta, atat la site-uri ca Jackpotjoy dar si la nivel local ca o sala de bingo.

Strategia lui Granville

Joseph E. Granville Unul dintre cele mai mari nume din strategia de bingo este Joseph E. Granville. Acest analist de matematica si-a facut numele cunoscut creand o serie de strategii pentru investitii de succes in piata de valori. Apoi, el si-a indreptat atentia spre jocul de bingo, aplicand strategiile matematice la joc, dovedind ca bingo, fie ca e jucat în sala de bingo local sau online, este mai mult decat un joc de noroc aleator.

Jucatori de bingo tind sa creada ca numerele sunt trase la intamplare, dar studiul Granville de numere aleatorii arata ca este inca posibil ca extragerea aleatorie sa fie conditionata. In primul rand, de exemplu, intr-un joc de 75 de mingi cu numere bingo, probabilitatea ca orice minge în curs de extragere este aceeasi, 1 din 75, dar dupa ce prima minge este extrasa, cotele pentru fiecare extragere succesiva se modifica; Granville observat trei modele principale care apar în timpul extragerii urmatoarelor numere aleatorii:

  • Va exista aceeasi cantitate de numere care se termina in 1, 2, 3, 4 si asa mai departe.
  • Va fi un echilibru intre numarul de numere impare și numerele extrase.
  • Va fi un echilibru intre numere mari si numerele mici extrase.

In termeni practici, pentru cunostintele dvs. in jocul online sau real de bingo, aceste rezultate indica faptul ca selectia cardului dvs. este mult mai important decat v-ati putea fi dat seama. De exemplu, pentru ca legile de stat arata ca exista o tendinta puternica ca un numar extras sa se termine in 1, un altul sa se termine in 2, un altul sa se termine in 3 si asa mai departe, este indicat sa cumparati taloane cu o gama de numere care se termina in 1, 2, si 3 va ofera o mai mare si mai buna sansa de castig. Sa spunem ca prima minge extrasa este M-21, atunci vor fi mai putine sanse ca urmatorul numar extras sa se termine tot cu “1” deoarece acum pur si simplu exista mai putine numere disponibile pentru a fi extrase care sa se termine cu cifra “1”.

Jackpot-uri progresive

Site-uri, cum ar fi Jackpotjoy ruleaza acum jocuri cu jackpot-uri progresive. Acest lucru înseamna ca, cu cat mai multi jucatori sunt on-line, cu atat mai mare este fondul de premii, o parte din pretul biletului fiecarui jucator se adauga jackpot-ului. Daca sunteti un jucator de bingo in cautarea de a castiga cele mai mari premii posibile on-line, cautati intotdeauna jocuri cu jackpot progresiv in perioadele mai aglomerate, verificand numarul persoanelor din joc inainte de a cumpara taloanele de joc.

Selectarea talonului

Dupa cum a aratat Granville, cu atat mai variate sunt numerele de pe biletele de bingo, cu atat sansele de a castiga sunt mai mari. Fie ca jucati online intr-o sala reala de Bingo, aveti posibilitatea de a alege talonul pe care il doriti decat sa lasati la voia intamplarii. Alegeti intotdeauna taloanele care dispun de o varietate cat mai mare de numere. Cu cat mai multe taloane cumparati cu numere cat mai variate, cu atat sansele de a castiga sunt mai mari, mai ales ca jucand online, calculatorul face toata treaba pentru dumneavoastra in asa fel incat nici un numar nu poate fi ratat si nesemnat pe talonul de joc.