Blackjack European – Recenzie

Blackjack European este unul dintre cele mai vechi și cele mai populare jocuri de cazinouri din lume. Jocul a fost fondat acum sute de ani, dar nu există detalii ferme cu privire la modul în care jocul a apărut. Cele mai bune date pe care le avem sunt că jocul are originile în Spania, deoarece apare într-o carte scrisa de Miguel de Cervantes (care a scris de fapt cartea clasică Don Quijote).

De-a lungul deceniilor, Blackjack-ul sa dovedit a fi foarte popular în întreaga lume, deoarece combina elemente de strategie, alături de noroc pur pentru a deveni jocul pe care toată lumea pare să știe cum să il joace, dar insa puțini il controleaza.

Blackjack European poate avea originea înapoi în Lumea Veche, dar sa extins în mod eficient la casele de jocuri de noroc și cazinourile din întreaga lume, și pot fi găsite la multe cazinouri chiar și în America. Jocul este aproape identic cu fratele său din Vegas, cu excepția faptului că jucătorii pot împărți doar o singura mana 9, 10, sau 11.

Va intrebati ce inseamna o mana Hard la Blackjack? Greu în Blackjack înseamnă pur și simplu că nu există nici un As implicat in acea mana. Dacă ar exista un As, ar fi numita Soft Hand.

În timp ce jucati Blackjack, veți vedea unii termeni aparand din cand in cand. Mai jos gasiti o listă de termeni comuni, și modul în care acestia se vor aplica la joc.

Dealing – În funcție de tipul de joc pe care îl jucati, dealerul va imparti, în general, cartile cu fața în sus sau una cu fata in sus si una cu fata in jos atat pentru jucători de la masa, cat si pentru ei insasi. Acesta este punctul de plecare pentru toate mâinile de Blackjack.

Blackjack – Dacă aveți un natural 21 cu primele două cărți (un as și un 10, Valet, Damă, sau King), inseamna ca aveti un Blackjack si castigati instantaneu (cu excepția cazului în care dealer-ul are, de asemenea, un Blackjack natural). Blackjack-ul plateste de obicei o cota de 3: 2, deși unele mese pltesc un 6: 5.

Hit and Stand – Solicitand un hit de la un dealer, înseamnă că doriți o altă carte. Dealerul va face acest lucru, atunci când apăsați pe butonul de hit în joc. Stand este atunci când ați decis că sunteti destul de aproape, pe cat posibil de un 21 și nu doriti o alta carte in plus. Stand va trece jocul la urmatorul jucator care va incerca sa isi creeze la randul lui o mana cat mai apropiata de 21 sau chiar un 21.

Double down – Dacă aveți o mână în care credeți că veți mai avea nevoie de doar o singura carte pentru a face un blackjack sau destul de aproape de 21 atunci puteti dubla pariul pe o carte trasa. Dubland inseamna ca veti obtine inca o carte carte, dar in cazul unui castig acesta se va dubla. Acest lucru este deosebit de util atunci când aveți un 10 sau un 11 în mână.

Splitting– Dacă primiti două cărți identice, aveti posibilitatea de a separa cartile, prin dublarea pariul. Acest lucru vă va permite să obțineți două cărți noi (una pentru fiecare carte originala), în cazul în care vă puteți pune, eventual, intr-o pozitie mai favorabila de a castiga.

Asigurarea Pariului – Asigurari se fac atunci când Dealerul primeste un As. Jucătorii pot pune jos 50% din totalul pariului acestora ca asigurare, iar în cazul în care dealerul are un blackjack, atunci miza inițială nu vine pierduta. Asigurare este adesea considerata a fi o afacere proastă, în favoarea dealerului, deoarece se adaugă la castigul casei.

Sfaturi pentru Blackjack European

Blackjack este un joc cu o valoare justă de strategie mixtă. Aceasta va duce la a fi nevoie să luati unele decizii pentru a maximiza timpul de redare și posibilele câștiguri. Suntem de părere că acestea sunt cele mai bune sfaturi pentru oricine joaca Blackjack:

  • Obține o carte de strategie. Intotdeauna veti dori sa va asigurați că luati deciziile corespunzatoare in timpul jocului. Cele mai multe cazinouri va permit cu carti de strategie la mese, deoarece nu depășesc avantajul natural al casei.
  • Nu juca la mesele care platesc la cota 6:5. Aceste mese sunt cele mai nerecomandata deoarece de fiecare data cand faceti un blackjack dati putin inapoi casei din castigul primit. In schimb orientativa catre mesele cu cota de plata de 3:2 care platesc mult mai bine.
  • Să presupunem că, carte cu fata in jos a dealer-ului este un 10. Acest lucru va ajuta să luați decizii înțelepte atunci când vine vorba de carti. In loc sa ganditi ca dealer-ul are un 15 ganditi ca dealer-ul are un 20, in aceasta situatie cu siguranta veti lua o decizie inteleapta.

Sumar

Blackjack, este un joc de noroc și de calificare. Acesta sa dovedit a fi foarte popular de-a lungul anilor, și unde există o mulțime de distracție. Dacă jucati Blackjack European, vă sfatuim să păstrați în minte, ca puteți împărți numai anumite carti, și adapta strategia în consecinta. Acest lucru vă va ajuta pe termen lung pentru a fi un jucător productiv.