Vegas Strip Blackjack  prezentare generala

Vegas Strip Blackjack este jucat cu 4 pachete de 52 de cărți. Lansat de Microgaming, această variație de blackjack este prezentata în culori luminoase pentru a mulțumi ochii. Dealerul se opreste la 17 și un blackjack plăteșt o cota de 3: 2.

Puteți alege între aceste mize pe care puteti paria: € 1.00, € 2.00 € 5.00 ora €10.00, € 20.00, € 25.00, €50.00 și €100. Pentru o singură mână poti face pariul minim de € 1.00, în timp ce pariul maxim permis este de € 100 .

Vegas Strip Blackjack Reguli și strategia de joc 

Când trebuie sa cereti carte sau vreti sa stati puteți afla cu ajutorul tabelului de strategie prevăzut. Există sfaturi destul de utile cu privire la următorii pași pe care trebuie sa ii parcurgeti în funcție de cartile dumneavoastra. De asemenea, puteți crea propria strategie în cazul în care sa presupunem că cea prevăzută deja nu este perfecta pentru strategia dumneavoastra joc.

Dublare

De data aceasta, puteți dubla după oricare două cărți. Nu există nici o restricție, și nici sfaturi.  Dumneavoastra trebuie doar sa decideti daca dublati sau nu pariul, pentru că doar o singură carte este adăugata pentru a termina jocul. Ea poate fi suficienta pentru a ajunge la cea mai bună valoare.

Divide

Puteți împărți două cărți de aceeași valoare de până la 3 ori pentru a crea 4 mâini. De fiecare dată când sparati doua carti trebuie sa faceti un nou pariu egal cu pariul initial. Astfel, poți să te joci mai multe maini in aceelasi timp ceea ce face ca sansele de castig sa fie mult mai mari. Cu toate acestea puteti avea tot atat de multe sanse sa pierdeti.  Deci ganditi-va care carti sunt necesare pentru a le împărți și care ar trebui să fie lăsate așa cum sunt.

Rețineți că, atunci când divizati doi Ași și urmatoarea carte este un Zece, valoarea creata nu este valoarea de 21 care ar fi platita ca pentru un blackjack. Valoarea totala a acestor doua carti este de 12 iar plata va fi corespunzătoare acestei sume.

Asigurare

Chiar dacă dealer-ul are un As și se pare că el câștigă, încă se mai pot intampla lucruri bune prentru jucatori. Alegeți opțiunile de asigurare pentru a plasa un pariu egal cu jumătate din pariul initial. În cazul în care dealerul are blackjack, veți primi cota de 2: 1. În cazul în care dealer-ul nu are blackjack, veți pierde pariul de asigurare și veti continua mana, ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat cu aceleași cărți tratate.

Vegas Strip Blackjack optiunea Autoplay

Cei care sunt obositi si nu vor sa mai stea cu mana pe mouse pentru a da click continuu pentru a cere sau a se opri la o anumita carte puteti  profita de opțiunea  Autoplay. Tot ce ai nevoie este de a intra în modul Expert, unde veți găsi meniul Autoplay. Puteti indica numărul de mâini pe care doriti sa le jucati, numărul de secunde între mâini, creditul disponibil înainte sa se opreasca modul autoplay, etc. Puteti de asemenea sa faceți clic pe butonul Oprire in orice moment daca care doriți să modificați setările din nou.

Jocul în modul Autoplay va fi jucat în conformitate cu strategia pe care o alegeți. Deci, asigurați-vă că veti  vizita și verifica tabelul de strategie înainte de începerea Autoplay.

Daca doriti sa jucati un Blackjack care sa va duca in inima acestui superb joc si unde puteti avea parte de castiguri foarte mari atunci va invitam sa incercati Vegas Strip Blackjack.