Keno

Cazino Keno Ghid

Keno este un joc al numerelor de tip loterie, care a venit la noi din China mult timp în urmă. Jocul erea jucat în China antică si implica selectarea a 10 caractere din 120 caractere chinezești. Aceste 120 de caractere chinezești nu ereau întâmplătoare, ele spunand o poveste, care avea o proprietate foarte neobișnuit, nici un caracter erea utilizat de mai multe ori. Vă puteți imagina a scrie un eseu de 120 de cuvinte, fără a folosi același cuvânt de două ori? Fără a intra în detalii cu privire la modul in care keno a ajuns să fie jucat în America, să spunem doar că astăzi este un popular joc de casino în care jucătorii pariază pe rezultatul a 20 de numere selectate aleatoriu dintr-un contenitor de 80.

Aveti posibilitatea ca intr-un lounge keno sa jucati si in acelasi timp sa luati cina, sau sa savurati un cocktail. Este ca si cum jocul vine la noi si nu noi mergem la joc. Alergători Keno circulă de-a lungul cazinou pentru a ajuta jucatori sa se inscrie al jocul următor. Modul de joc este foarte simplu si anume, completati un bilet keno pe care il puteti gasi pe orice masa unde se joaca keno, pe care il dati impreuna cu suma pe care doriti sa o pariati alergatorilor care merg si inregistreaza biletul.

Keno Lounge este zona principala dintr-un cazino unde se joaca keno. Panoul keno este un panou electronic asezat in sala de joc pentru a afisa numerele extrase. Un alergator keno va ajuta sa pariati din orice colt al cazinoului si chiar sa va aduca castigul in cazul unui bilet castigator.

Un alergator keno va ia biletul si banii, merge la ghiseul unde se pariaza, unde biletul este procesat cu numerele alese si suma pe care doriti sa o pariati. Atata timp cat alergatorul prezinta biletul pentru inregistrare inainte de inceperea jocului, pariul este facut indiferent cand biletul ajunge inapoi la dumneavoastra.

Keno online

Keno online are aceleași reguli ca si Keno, care este jucat in cazinouri reale, astfel încât o dată ce știi baza, poți să joci orice fel de Keno doresti. Poti sa joci cu carduri sau cu bilete Keno, care sunt numerotate de la 1 la 80. Voi pre-selectați 20 numere făcând clic cu mouse-ul pe numerele dorite. Pentru a deselecta acest număr, puteți face clic dreapta sau, în funcție de cazinoul unde vă jucați, poate fi o optiune direct pe ecran. Apoi selectati cati bani doriti sa pariati si cate jocuri doriti sa jucati.

Cotele Keno

Jocurile Keno ofera diferite cote, si pentru a înțelege cotele, trebuie să înțelegeti procesul din spatele jocul. Cu siguranta puteti avea impresia ca pariind o suma mai mica dar pe mai multe numere aveti mai multe sanse de castig dar in realitate cotele keno raman aceleasi si nimic nu se schimba. Mai mult, limita cazinoului și recompensele rămân constante de câte numere ai ghicit. Mai jos gasiti cateva probabilități Keno:

  1. Număr ghicit plateste 3 la 1
  2. numere ghicit platesc 15.63 la 1
  3. numere ghicit platesc 71.07
  4. numere ghicit platesc 325 la 1
  5. numere ghicit platesc 1.549 la 1
  6. numere ghicit platesc 7.752 la 1
  7. numere ghicit platesc 40.878 la 1
  8. numere ghicit platesc 230.114 la 1
  9. numere ghicit platesc 1.389.686 la 1
  10. numere ghicit platesc 8.911.702 la 1

Avand acum cateva informatii esentiale despre Keno puteti incerca acest joc online.


Citeste mai mult

Keno Reguli

Keno Strategii

Keno Variatii