Varietati pentru Keno 

casino-ghid-keno-variatiiKeno, este un joc foarte simplu în stilul loteriei pentru care nu ai nevoie de anumite cunostinte. Trebuie doar să selectați cel puțin patru numere de pe un talon keno și sa verificati daca corespund celor 20 de numere extrase aleatoriu. Deci, este la fel ca o loterie, în cazul în care, dacă ești norocos, s-ar putea potrivi cateva din numerele selectate cu cele extrase aleatoriu.

Aceasta este vaianta de baza a jocului Keno, dar, au fost concepute mai multe variante pentru a face jocul mai interesant. Diferite variante de keno pot fi jucate pe bani reali, creând potențialul pentru plăți destul de mari.

Până acum, poate v-ati dat seama că cel mai bun mod de a câștiga la jocul de Keno este acela de a selecta cât mai multe numere posibile în speranța de a se potrivi numerelor extrase aleatoriu. Plata pentru numerele câștigătoare depinde de diverși factori, cum ar fi, cazinoul unde te joci, cate numere ati selectat și câte corespund numerelor extrase. Să presupunem că ati marcat șase numere, pentru a avea un castig trebuie să obțineți cel puțin trei numere care sa corespunda numerelor extrase, sau dacă ati marcat 15 numere, aveți nevoie de cel putin sase numere corespunzatoare. Cu cat mai multe numere selectionate corespund numerelor extrase, plata va creste considerabil.

In cazul in care aveți trei din cinci numere castigatoare, ați putea fi plătit la o rata de 3: 1, patru din cinci numere câștigătoare, veți obține o cota de 36: 1 iar în cazul în care toate cele cinci numere se potrivesc, sunteti platit in raport de 332: 1.

Așa cum spuneam initial, există o varietate de jocuri keno pe care le-ați putea alege pentru a juca:

Biletul Straight

Aceasta este cea mai ușoară și de bază forma de keno. In aceasta varianta, marcați numerele pe care doriti sa le jucati si care asteptati sa fie extrase printre cele 20 de numere aleatorii. Puteți alege un minim de patru numere, pana la un maxim de 10 numere. Cu toate acestea, unele cazinouri pot permite selectarea a mai mult de zece numere, iar numarul ar putea ajunge până la 15. Unele cazinouri pot permite să selectați chiar 20 de numere, care, este numărul maxim de bile extrase.

Biletul Way

Cand optati pentru tipul de bilet “way”, utilizați un bilet de Keno, pentru a marca două sau mai mult de două seturi de numere. Este similar cu a juca un singur bilet pentru mai multe runde consecutive. In rest nu se schimba nimic fata de variant de baza – șansa de a castiga, cotele și nici plățile.

Biletul King

În variant King, aveți un număr incercuit care poate fi folosit în combinație cu alte grupuri de numere.

Există alte variații de keno online, simple, unde puteți împărți biletul keno în moduri diferite. De exemplu, puteti să jucati in partea de sus sau de jos a biletului Keno, ceea ce înseamnă că puteti marca numerele alese fie pe prima jumatate a biletului fie pe jumatatea a doua. Cu toate acestea, în acest joc, treisprezece numere pe care le pariati trebuie să se încadreze în a doua jumătate pentru a avea mai multe sanse de a câștiga bani. La fel de bine puteti allege partea din stanga sau partea din dreapta a biletului pentru a paria numerele in cazul in care principiul de joc este acelasi. In plus aveti posibilitatea de a paria pe numerele de pe cele patru margini ale biletului, iar cazinoul decide cate numere trebuie sa se potriveasca pentru a castiga.

Toate acestea fiind explicate, sper sa va fi fost de ajutor in a alege varianta de Keno care v-i se potriveste cel mai bine stilului dumneavoastra de joc.