Strategie Poker

casino-ghid-poker-strategiePoker-ul este un popular joc de cărți, care combină elemente de noroc si de strategie. Există diverse stiluri de poker, toate impartasind ca obiectiv comun acela de a prezenta cea mai buna combinatie de carti. O mână de poker este o configurație din cinci cărți, fie detinute in totalitate de un jucător sau trase parțial din cartile comune. Jucătorii pot paria pe mâinile lor într-un număr de runde cate carti sunt trase, folosind diverse strategii matematice și intuitive în încercarea de a surclasa adversarii.

Având în vedere formele diferite ale jocului și diferite dinamici, strategiile de poker devin un subiect complex.

Articolele noastre de strategie de poker acoperă o gamă diversă de subiecte și probleme de poker, inclusiv sfaturi pentru jucătorii noi, sfaturi pentru turnee, teoria avansate, precum și ghiduri de referință cu privire la modul de a juca Texas Hold’em și Omaha.

Mai jos am complectat un set unic de strategii de poker pe care le puteti vedea in joc la o masa de poker, sau ați dori să le adoptati și să le includeti în sesiunile dumneavoastră de joc.

  1. Nu jucati fiecare mana

Probabil prima greseala pe care jucatorii de poker incepatori o fac este că joacă prea multe mâini. Când sunt doar la începutul jocului de poker, doresc să joace poker, ceea ce înseamnă că stau în mâini care nu sunt foarte bune doar pentru a fi parte a acțiunii. Dar jucand mai mult nu inseamna neaparat a castiga mai mult, ci inseamna de obicei a pierde mai mult.

  1. Nu juca baut

Nopți nenumărate așezat la o masă unde joaca cineva si privind la anumite personae care continua sa consume alcool in timpul jocului aruncand pe fereastra toate jetoanele. Am fost acea persoană,  și există nopți în care jucati cu prietenii pentru mize mici și este mai mult despre distracție decât pentru poker, dar dacă ești într-un cazinou, atentie la alcool.

  1. Nu juca la cacealma doar de dragul de a juca

O mulțime de începători inteleg că, cacealmaua este o parte a pokerului, dar nu stiu exact cum. Nu exista nici o regulă in ceea ce priveste modul de a juca la cacealma, dar mulți jucători nu simt ca au câștigat, pana nu castiga o runda la cacealma. E mai bine să nu jucati la cacealma decât sa jucati la cacealma doar de dragul de a juca.

  1. Nu continua o mana doar pentru ca ai intrat déjà in acea

O alta greseala comuna a incepatorilor este de genul: „Ei bine, am pariat deja atât de mult aceasta runda, am să am sa continu cu pariul.”

Nu poți câștiga un pot doar prin aruncarea parierea continua pe principiul mentionat mai sus.

  1. Nu platiti la sfârșitul unei mâini

Văd o mulțime de jucători care se uite la pariul final al unui alt jucator, se uita la carti si spun „Știu că m-ai luat, dar platesc”, aruncandu-se intr-un pariu pe care il stiu pierdut.

  1. Nu jucati cand sunteti suparat, trist, sau într-o stare de spirit proasta

Când jucati poker, nu ar trebui să o faceti pentru a scăpa de suparate , de plictiseala sau a iesi dintr-o stare proasta. Jucători de la masa vor simti starea ta de spirit si pot profita de ea.

  1. Faceti atentie la cartile de pe masa

Când începe jocul, e suficient doar să va amintiti cum se joaca și să acordati atenție la propria mână. Dar, este extrem de important sa fiti atenti si la ceea ce se întâmplă la masă.

  1. Acordati atentie si celorlalti jucatori

Cand jucati, unul dintre cele mai bune lucruri simple pe care le puteți face, este observarea adversarilor, chiar și atunci când nu ești in joc acea runda.

  1. Nu jucati la limite prea mari

Există multe motive pentru care oamenii continua  până la un joc cu o limită mai mare decât se joacă, de obicei. Nu jucati pe mize care va fac să va gânditi la bani reali în ceea ce privește viața de zi cu zi, sau cu bani pe care nu ii puteti pierde.

  1. Alegeti jocul potrivit pentru nivelul de calificare

Unul dintre motivele pentru care nu ar trebui să sariti într-un joc de 5 / 10 $ după ce ati câștigat o suma mare de bani la 2 / 4 $ este pentru că așa cum mizele cresc, la fel si nivelul mediu de calificare al jucătorilor care joaca acolo. Vreti să fiti unul dintre cei mai buni la masa, nu un peste care stă cu rechini. Dacă faceti teancuri de bani de la un joc de nivel inferior, de ce sa va mutati?

Acestea sunt cateva dintre strategiile de baza pentru un joc mai bun. Speram sa va fi fost de ajutor si va dorim un joc cat mai placut.