Ruleta Europena

european-roulette-tableOriginală din secolul al 17-lea în Franța, acest tip de ruletă este caracterizată de o combinație între strategie dar totodată și șansă. Jocurile caziourilor online sunt formate dintr-o roată, o minge și o masă de joc marcată de compartimente separate ce conțin numere, aflate într-o ordine non-secvențială. Tot ceea ce trebuie făcut constă în plasarea pariurilor pe unul sau mai multe numere, apăsând pe butonul Spin și văzând apoi ce este pregătit în magazin pentru dumneavoastră.

Presupunând că eventualele pariuri au fost înțelese, ruleta este în esență un joc trivial simplu . Pentru fiecare tur, o dată ce toate pariurile au fost plasate, folosind chips-uri colorate  pentru distingerea fiecăruia dintre jucători, crupierul  oprește pariurile, învârte roata și mingea este aruncata în direcția opusă. În momentul în care mingea se oprește într-una din fante, crupierul anunță rezultatul, colectează toate pariurile pierdute, plătind  profiturile câștigătorului.

Ruleta Europeană alcătuită dintr-o roată  cu 37 de numere și o minge care poate ateriza  cu șanse egale pe oricare dintre ele. Porțiunile de oprire sunt numerotate într-o ordine non-secvențială, începând cu 0, de culoare verde, apoi  numerele de la 1 la 36, colorate  fie în culoarea negru sau roșu.  Puteți paria oriunde  sunteți de părere că mingea va ateriza prin plasarea de jetoane pe masa  de ruletă. Câștigurile sunt plătite  pe un factor multiplicator al pariului.

Pariul se poate face pe 1$, 5$, 25$ sau pe 100$. Puteți alege numărul de jetoane pentru pariu de la 1-500$  print-un singur click pe sumele cip.

Când aveți suma corectă din zona Sumă de pariat  puteți pune pariuri individuale egale cu suma pariului pe diferite locuri de pe masă.

Odată ce pariul este plasat, roata poate fi învârtită. În cazul în care mingea cade pe un număr  sau pe o culoare asupra căreia este exercitat pariul dumneavoastra, victoria este garantata. În cadrul ruletei europene există mai multe tipuri de pariuri. Prin plasarea chips-urilor diferite, alegerea unui vecin sau  un pariu special, se poate paria pe 1, 2, 3, 4, 5, 6, 9, 12, 17 sau 18 numere.

Atât în ruleta europeană, cât și în cea americană, ordinea numerelor de pe roată este total diferită de cea pe care o sugerează valoarea aritmetică, diferită și de cea pe care o prezintă  fiecare dintre cele două tipuri de roți. Succesiunea  numerelor de pe roată  este bine gândită  pentru a reuși realizarea a patru lucruri diferite:

  • Confundarea jucătorului. Este foarte dificil pentru un începător a-și întipări în minte o imagine a roții cât și înțelegerea relației dintre numere și sectoare. Totodată mai poate fi dificilă remarcarea prejudecăților sau parierea pe un anumit sector. Jucătorii mai experimentați cunosc succesiunea numerelor pe roată pe de rost.
  • Culorile trebuiesc alternate complet pe roată. Două numere consecutive trebuie să aibă culori diferite. Este o condiție absolută pentru ambele tipuri de ruletă. Mai mult de atât, repartiția culorilor este necesară a fi pe cât se poate de echilibrată.
  • Numerele mici (1-18) și mari (19-36) trebuie alternate pe cât de mult posibile. În ruleta europeană singurul punct unde condiția nu este întâlnită este de la 5 la 10.
  • Numerele impare și pare trebuie distribuite eventual de-a lungul roții cu nu mai mult de două numere de același fel adiacente fiecăruia.

Toate acestea fiind spuse puteti incerca jocul de ruleta online initial gratis pentru a prinde confidenta cu masa de joc, dupa care puteti trece la jocul cu bani reali.