Ruleta Frantuzeasca

Ruleta FrantuzeascaRuleta de tip frantuzesc  este un joc pe care cu siguranta l-ati  observat in lobby-ul cazinoului o data sau chiar de mai multe ori, insa nu l-ati jucat niciodata. In ciuda faptului este a treia cea mai cunoscuta varianta a jocului de ruleta, dumneavoastra v-ati decis totusi sa treceti peste  acest tip nefamiliar al tablei de joc, neintelegand toate tipurile de pariuri.

Acest tip de ruleta este cat de cat diferit fata de cel American si European, dar in esenta, este acelasi joc al inimii.  Dar cu siguranta aceasta varianta nu va va parea atat de ciudata.

Ruleta frantuzeasca are la baza ruleta europeana  cu o mica diferenta in ceea ce priveste aspectul mesei de joc. Cu onestitate, daca tocmai ati luat o masa de joc a unei rulete europene si ati deplasat cateva dintre domeniile de pariuri din jur, ati fi obtinut ruleta frantuzeasca.

O mare parte dintre pariurile  din afara au fost, de asemenea, redenumite dupa alternativa din limba franceza, cu toate ca functioneaza in acelasi mod. De exemplu, prima multime de pariuri  este mentionata ca P-12, sintagma care provine de la  Premire 12 sau Primul 12 din limba engleza.

Principalul atu  spre deosebire de cele mai multe mese de ruleta frantuzeasca este pista de curse a ariei de pariuri. Aceasta zona de pariere se poate gasi ocazional pe mesele de joc europene, doar ca este un element nativ al versiunii franceze a ruletei.

Cu toate ca unele cazinouri ofera  o masa de Ruleta frantuzeasca se poastreaza tabelul identic al meselor europene. Acest lucru  este folosit doar pentru a arata  cat de asemanator este nivelul structural al celor doua tipuri de ruleta. Singurul motiv pentru care isi are acesta denumire este datorita faptului ca a fost adaugata o pista de pariere.

In  modelul original al jocului de ruleta frantuzeasca, printre numerele de la 1 la 36 se aflau si un zero, dar si dublul zero. Cifra zero era desenata in culoarea rosu si astefel numarata ca Pairsau Manque.  Zero-ul dublu era negru, numarat ca Impairsau Passe.

Daca mingea cadea intr-una dintre cele doua diviziuni ale lui zero, toate mizele care au fost pierdute sunt revendicate de catre banca, insa in caz ca  pariul a fost compensat  cu virtuozitatea de a fi Pair, Impair, Rouge, Noir, Passe sau Manque, in loc sa fie castigat, miza se va inchide pana la urmatoarea oprire a  rotii.  Nu in ultimul rand, daca miza a fost sa fie pierduta sau daca bila  a nimerit din nou pariul potrivit, miza, pur si simplu a revenit jucatorului fara nici un profit.

Ruleta frantuzeasca, asemanatoare cu cea europeana, cu un aspect totusi diferit al mesei de joc, are un castig al casei de 2.70%.

Partajul (Regulile penitenciare)

La unele cazinouri online, cat si offline, se pot gasi pe mesele de joc regulile partajului sau normele penitenciare. Ambele reusesc sa injumatateasca de la 2.70% la 1.35%  pariurile casei, uniformizandu-le.

In cazul in care aceste reguli sunt in vigoare, acestea vor ajuta atunci cand plasati un pariu  Evens si cand bila  se afla pe zero-ul verde.

Prin La partage, primiti  jumatate din pariurile Evens, iar prin En prison pariul Evens are loc in inchisoare pentru o rotire in plus. In mod normal, prin urmatoarea rotire , pariul va fi castigat sau nu. E ca si cum ati primi o sansa in plus.

Din nefericire , nu toate cazinourile  cu table de joc ale ruletei franceze pun la dispozitie oricare dintre aceste reguli. Foarte putine dintre ele fac asta.

Va multumim pentru atentie, pentru feedback si va dorim un joc cat mai placut.