Video Poker

casino-ghid-videopokerCel mai important din toate, video poker-ul este unul dintre putinele jocuri de cazino care ofera o incredere pozitiva. Joaca la aparatul adecvat, destul de mult, in mod corect, si video poker-ul matematic garantat va plati mai mult decat primeste.

Dar asta nu inseamna ca ar trebui sa renuntati la locul de munca pentru a merge la video poker. Efortul necesar pentru a castiga un venit constant ca un parior este un loc de munca full-time in sine.

Bazele video poker-ului

Daca cunoasteti bazele poker-ului, atunci fundamentele video poker-ului va sunt destul de cunoscute. Exista o ierarhie a valorilor mainilor  si o remiza, dar dincolo de acest fapt ar trebui sa uitati tot ce stii despre masa de joc atunci cand joacati versiunea video. Nu puteti pacali aparatul, cere peste sau merge mai departe. Nu exista un pot. Jocul se joaca cu cinci carti, si aveti posibilitatea sa le pastrati pe toate, cateva sau nici una. Combinatia revizuita este mana finala, iar castigătorii sunt platiti in conformitate cu un tabel de remunerare postat pe aparat.

Jocul de baza incepe cu pereche de Juveti sau mai mare, orice mana cu o pereche de Juveti sau mai buna poate fi castigatoare.

Oricare ar fi jocul, ramane in esenta aceeasi; primesc cinci carti, rezultatul depinde de cartile dumneavoastra.

Butoanele de pe o masina de video poker sunt similare cu cele de pe un slot machine cu exceptia faptului ca „Spin” se inlocuieste cu „Deal”, si fiecare carte are un buton „hold”. In plus, cele mai multe masini de video poker utiliza ecrane tactile; doar atingeti cartile pentru a le tine.

Clasamentul mainilor la poker

Toate recompense se bazeaza pe combinatiile de poker de cate cinci carti, care se clasează dupa cum urmeaza:

Chinta roiala: As-Rege-Dama-Juvete-Zece, toate de aceeasi culoare (inima, trefla, pica, sau romb).

Chinta de culoare: Cinci carti consecutive de aceeasi culoare; de exemplu, 2-3-4-5-6, toate de romb.

Careu: Patru carti de acelasi rang; de exemplu, as de inima, as de pica, as de trefla si as de romb.

Full house: Trei carti de un rang, doua carti de alt rang; de exemplu, 3 de romb, 3 de inima, 3 de pica, 6 de inima, 6 de pica.

Culoare: Cinci carti de aceeasi culoare; de exemplu, A, 10, 7, 4, 3, toate de romb.

Chinta: Cinci carti consecutive de culori diverse; de exemplu, 2 de romb, 3 de inima, 4 de diamante, 5 de trefla, 6 de pica.

Trei de un fel: Trei carti de aceeasi valoare; de exemplu, 6 de inima, 6 de romb, 6 de pica.

Doua perechi: Doua carti de aceeasi valoare, doua carti de alt rang; de exemplu, as de pica, as de inima, 7 de trefla, 7 din romb.

Pereche de valeti sau mai mare: doi juveti, dame, regi sau asi.

Acum, ca stiti cu ce carti castigati, puteti incerca video poker-ul pe bani virtuali inainte de a incerca pe bani reali. Speram sa va fim de ajutor cu informatiile furnizate.