Stategii pentru zaruri

casino-ghid-zaruri-strategiiVă rugăm să înțelegeți că nu sunteți primul jucător de zaruri care sa urmareasca o metoda necunoscuta pentru a castiga. Intenția noastră de a impartasi aceste metode este doar pentru informatia dumneavoastra si pentru a va ajuta sa deveniti mai bine informati despre metodele de a juca “craps”. La urma urmei, există nenumărate moduri de a juca zaruri și este dorinta noastră că după verificarea informatiilor continute in acest articol, sa va ajute sa gasiti o modalitate cat mai potrivita stilului dumneavoastra de joc.

Craps poate părea destul de intimidant, dar de fapt nu este atat de greu de jucat. De fapt, ai nevoie doar de a intelege cateva pariuri pentru a obține cote mari și a juca ca un profesionist.

Cel mai important pariu pe care trebuie s ail intelegeti este pariul „linia pass”. Acest pariu se face prin asezarea jetoanelor pe care doriti sa le pariati pe linia de trecere, înainte de a arunca zarurile. În cazul în care aruncatorul arunca un 7 sau un 11, acest pariu plătește chiar bani. În cazul în care aruncatorul arunca un 2, 3 sau un 12, pariul este pierdut. Dar dacă aruncătorul aruncă orice alt număr, numărul devine „punctul box” și veți câștiga pariul dacă același număr este rulat din nou înainte de aruncarea unui sapte. Cotele casei pe un pariu “pass line” este de doar 1.41%. Pariul „don’t pass” este pariul opus și are o cota a casei chiar si mai mica. Dar stati departe de acest pariu cu excepția cazului în care doriți să vă faceti dușmanii la masă sau cu excepția cazului in care jucati on-line.

Acesta este un pariu suplimentar unde punctul box va fi rulat înainte de un 7. Acesta este cel mai bun pariu unic dintr-un cazinou, pentru că plătește cote reale – adică casa are nici un avantaj. Din aceasta cauza cazinoul va limit ape cat de mult posibil sum ape care o puteti paria in acest mod. Multe cazinouri permit ceea ce este denumita cota 3-4-5x. Ceea ce înseamnă că puteți paria de trei ori mai mult decat pariul pe “pass line”, pe un 4 sau un 10, de patru ori pariul de pe “pass line” pe un 5 sau un 9, și de cinci ori pe un 6 sau un 8. Dacă jocati zaruri făcând mereu facand continuu pariuri maxime pe “pass line” avantajul casei este de doar 0,374%. Nu există nici un loc pe masă pentru acest pariu. Faceti acest pariu prin plasarea jetoane in spatele pariului pe “pass line” după ce punctul este stabilit.

După ce ați însușit această strategie va puteti extinde pentru a adauga si pariurile pe „come”. Acesta este exact ca un pariu pe “pass line” cu excepția faptului că puteți face acest pariu înainte de orice alt pariu cu exceptia pariului “come out”. In acest fel urmatoare aruncare devine aruncare “come out” pentru pariul “come”. Pentru a face un pariu “come” veti plasa jetoanele pe linia “come” înainte de arunca zarurile. Puteți castiga cotele pe pariul “come” exact cum puteti castiga pe pariul “pass line”, si mathematic este exact acelasi lucru. După ce punctul este stabilit, paseaza chips-uri dealer-ului spunand „cote pe 6” sau orice ar fi punctual. Dealerul va muta jetoanele tale, până pe punctul.

Puteți ignora restul tabelului de pe masa de joc. Restul pariurilor sunt destul de distractive dar avantajul casei este mult mai mare.