Arabian Nights

slots-arabiannights

Arabian Nights creat de Net Entertainment este o alta aventura intr-o poveste care apare continuu în jocurile de slot machine. Din anumite motive povestea Arabian Nights este una dintre cele mai des reproduse jocuri de slot, deci putem ajunge la concluzia ca, dacă va fi reprodus continuu, ar trebui sa devina din ce in ce mai bun.

Cum se joaca Arabian Nights on-line

Cu doar 5 role și 10 linii de câștig, acest slot Net Ent are una dintre cele mai mici numere de linii de câștig dintre toate slot-urile cu jackpot progresiv. Acesta poate fi găsit în cele mai multe cazinouri, deoarece jackpot-urile progresive sunt întotdeauna apreciate de gameri, făcând acest slot ca praful de aur pentru companii. Jucatorii pot paria oricat, incepand de la 0,50 euro pe rotire, până la un maxim de doar 5.00 euro pe rotire, care din nou, pentru un jackpot progresiv este destul de scăzut, fără îndoială crescand oportunitatea acestora între jucătorii.

Cele mai mari pictograme standard de plată în acest slot sunt sabia, papuci, cortul și cămila. Pictogramele cu plati mai mici sunt imaginile cartilor de joc, K, Q, J, 10 și 9. Jucătorii pot castiga pana la 2.000 de monede in cazul a 5 săbii într-o linie de plată ca cea mai mare plata, sau 3 monede in cazul a trei nouari, ca cea mai mică plată.

slots-arabiannights-2

Caracteristicile Bonusului Arabian Nights

Lampa magica este simbolul scatter în slot machine-ul Arabian Nights. Jucătorii care acumulează trei sau mai multe simboluri scatter pot avea parte de 15 rotiri gratuite. Toate câștigurile din rotiri gratuite sunt triplat cu un multiplicator de 3x, cu excepția victoriilor jackpot desigur. Simboluri scatter pot plati indifferent de locul unde se vor regasi pe display-ul aparatului de joc.

In cazul a două simboluri scatter jucatorul va beneficia de un multiplicator de 2x al sumei totale pariate, in timp ce pentru trei simboluri scatter, vor primi un multiplicator de 3x. Jucătorii vor putea să ajunga la un multiplicator de 20x al pariului lor totală în cazul în care acumulează 4 simboluri scatter pe role, iar pentru 5 simboluri scatter, aflate oriunde pe ecran, jucătorii pot ajunge pana la un multiplicator de 500x al pariului total.

Simbolul wild

Acest slot machine joc foloseste un Print precum simbol wild. Toate victoriile cu simbolul wild sunt dublate, cu excepția oricărui jackpot castigat folosind doar pictogramele wild. Simbolul wild doar substituie orice alt simbol de care jucătorul ar putea avea nevoie pentru a finaliza o linie de plată. Victoriile sunt acordate pe simbolurile payline de la stânga la dreapta.

Jackpot-ul progresiv

Cu toate că nu este cunoscut oficial ca jackpot progresiv, în schimb este numit Super jackpot, insa modul în care este acumulat este acelasi. De fiecare dată când un jucător face un pariu cu privire la acest slot machine, o sumă mică de bani, se adaugă din pariu, pentru super jackpot-ul totală. Acest jackpot va continua să crească până când un jucător il va castiga, moment în care se va reveni la un nivel implicit, și va incepe din nou sa creasca.

Maximul pe care un jucator a reusit sa il castige la acest slot cu un jackpot progresiv este cu putin sub 2 milioane £. Victoriile medii tind să fie în jurul valorii de șapte sute de mii de lire, în timp ce minimul câștigat vreodată este de 175,000 £.

Jackpot-ul standard Arabian Nights

Jucătorii au posibilitatea de a câștiga jackpot-ul progresiv doar in cazul in care joaca pe bet-ul maxim. Daca un jucator reuseste sa prinda cinci imagini Prince pe o linie de plata, dar nu joaca pe un bet maxim, acestia in schimb vor castiga un jackpot standard, care in acest slot este in valoare de 10.000 de monede, adica echivalentul a aproximativ 5.000 euro in bani reali.

Diverse despre Arabian Nights

Jackpot-ul progresiv este cu siguranță o perspectivă atractivă, din moment ce costuruile unui pariu pe bet maxim este de numai 5 euro. Pentru multi jucatori, acest lucru va fi cu siguranță suficient pentru a incerca o scurta runda de pariuri pe bet-ul maxim.

Cu toate acestea, pentru gamerii care apreciaza o grafica si o poveste bună, Arabian Nights Net Entertainment nu se ridica la un nivel foarte inalt. Grafica este oarecum de slaba calitate, sunetul nu este genial, iar intreaga experienta este oarecum familiara.

Acestea fiind spuse, software-ul face jocul sa ruleze fără probleme, astfel încât chiar și jucătorii fără un calculator de ultima generatie pot juca fara nici o problema. O notă importantă este că plățile sunt oarecum comune, deși ele tind să fie destul de mici. Este destul de greu sa castigati ceva cu adevărat insemnat la acest slot, dacă nu sunteti suficient de norocos pentru prinde jackpot-ul progresiv!

Va multumim pentru atentia acordata si va dorim un joc cat mai placut, si nu uitati – jucati responsabil.