Book of Ra – Jucati acum gratis sau pentru bani reali


Cazino Ghid Book of Ra SlotSlotul Book of Ra are nevoie de foarte putina introducere. Acesta este de departe una dintre cele mai populare sloturi al tuturor timpurilor, iar jucatorii se pot bucura acum gratuit de acest joc chiar aici.

Cu un asemenea succes avut de Book of Ra a fost deja creat un nou tip de Book of Ra si anume Book of Ra Deluxe pe care il puteti gasi si pe cazinojocuri.

Unele dintre cele mai mari sloturi din toate timpurile pun accent pe Egiptul antic ca si tema, cum ar fi clasic Cleopatra IGT si Regina Aristocrat din seria Nilului. Aspectul istoric al jocului vine de la faptul că jucatorii vor intalni tot felul de comori ascunse din momentul in care acestea se ingropau in piramide antice in cautarea Cartii lui Ra.

Aceasta versiune a slot-ului este adesea mentionata de catre jucători ca versiunea „clasica”, cu toate ca cititorii nostri nu ar trebui sa puna o astfel de eticheta. Este cu siguranta mai vechi decat predecesorul sau din gama Book of Ra, dar grafica continua sa straluceasca printre titluri moderne ca fiind captivanta si foarte placuta. Chiar si rolele in sine sunt prinse intre doi piloni de aur, si simbolurile cuprind un amestec de favorite traditionale Novomatic – sub forma de icoane de joc – si elemente istorice precise, cum ar fi Sarcofagul, Scarab Beetle, Modern Explorer si, desigur, Cartea Ra in sine.

Nici un slot online nu va construi un astfel de cunoscut international slot fara a oferi jucatorilor o parte din gameplay-ul vazut pana atunci. Formatul va fi imediat familiar pentru fani de sloturi, cu simboluri ruland pe cele cinci role. Exista cinci linii de castig pe care unii le-ar putea vedea ca fiind oarecum restrictive, dar se potriveste clasicului slot perfect. Fiecare dintre aceste linii are in mod automat o singura moneda plasata pe ea, cu jucatori care au posibilitatea de a modifica pariul pe o linie intre 0,08 $ la un impresionant 20 $. Cu toate acestea fiind aranjate, jucatorii pot incepe sa joace avand posibilitatea de a profita de autoplay si concentrandu-se asupra rundelor bonus.

 

Cazino Ghid Book of Ra Slot 2

 

Actiunea simpla, dar placuta este complet depasita de premiul jackpot de top oferit, care se ridică la 5.000 in monede sau 100.000 $ pentru cei care folosesc pariul maxim pe linie. Aceasta caracteristica a demonstrate ca este indeajuns pentru face iubitorii de Book of Ra sa se intoarca sa joace atat in cazinourile online cat si in cele reale.

Book of Ra este simbolul bonus cel mai frecvent observate și poate completa ca si “wild card” pentru orice alt simbol cu excepția bonus-ului Hieroglyphics. Una dintre caracteristicile remarcabile este că nu numai ca Book of Ra este wildcard, dar este, de asemenea simbolul scatter pentru castigarea a zece rotiri gratuite. Aceasta runda bonus separata este, de asemenea notabila, deoarece este foarte probabil ca, cartile hieroglife sa se transfrme in wildcard. Rolul lor in jocul standard este de asemenea important, ca acestea apar adesea dupa ce alte victorii au fost platite, ceea ce face posibil să castigati de doua ori de pe o singură rotire.

Cu toate acestea, Book of Ra poate fi doar un slot si este usor de vazut de ce titlul este printre cele mai mari povesti de succes ale Novomatic-ului. Va puteti bucura de joc absolut gratuit aici.