Diamond and Fruits

slots-DiamondandFruitsDiamante si fructe reprezinta un aparat slot clasic  cu putin bling in partea de sus. Dezvoltat de Merkur,  acest joc va denumi una dintre bucuriile jucatorilor de orice nivel, cu motivatia premiilor in bani, de top.

Promotii si puncte de loialitate  jucand Diamond and Fruits

Exista un Sun Point ce asteapta de fiecare data atunci cand un nou jucator incepe o noua partida de joc. Prin intermediul programului de loialitate pe care il ofera, pentru fiecare dintre cei 10 euro  pariati,  se va primi 1 Sun Point.  De asemenea, acestea pot fi schimbate in bani cash care vor fi automat creditate  in contul personal.

Recenzia completa a Diamond and Fruits

Slotul Diamond and Fruits descrie  clasica masina de jocuri slot cu 3 role si 5 linii, aparat ce dispune  de simbolurile clasice cu fructe. Scopul acestui joc e de a colecta trei simboluri identice de la stanga la dreapta, orizontala sau / si diagonala. Aceasta are imagini cu simboluri de fructe, ale cireselor, portocalelor, afinelor, strugurilor, pepenelui verde, clopotelor si numarului 7, pe care le puteti pune in premiul cel mai mare.

Va sunt prezentate diferite monede de pariuri pentru a fi selectate, incepand de la 0.05 EUR, 0.10 EUR, 0.25 EUR, 0.50 EUR, 1 EUR, 2.50 EUR, 5 EUR si pana la 10 EUR. Indiferent de monedele de pariu pe care le pariati in timp ce jucati Diamante si fructe, scopul dumneavoastra e de a  potrivi trei diamante stralucitoare pe o linie, caci acestea va vor oferi cele mai mari premii. Daca doriti sa castigati premiul de 1500 EUR pentru acesta combinatie,  atunci este recomandat a paria pe numarul maxim de monede.

slots-DiamondsandFruits

 

Inainte de a juca trebuie sa apasati butoanele +/- deoarece va puteti mari sau, totodata micsora suma pariului, iar urmatorul pas este apasarea butonului Spin datorita caruia  se va obtine jocul in curs de desfasurare.  Daca simtiti si vreti ca jocul sa fie lasat pe propriul sau cont, atunci selectati Auto Start si priviti cum rolele sunt invartite de pilotul automat. Pe de alta parte, aceasta metoda incurajeaza jucatorii sa devina lenesi, iar in cazul in care ati avut o zi proasta, atunci puteti lasa jocul sa continue. Este recomandat ca dumneavoastra sa controlati mai bine jocul ce v-ar putea aduce o multime de satosfactii si veti stii cu siguranta cand si unde sa va opriti.

Acest tip de joc este foarte cunoscut printre tipurile sloturilor online. Fara rotiri gratuite sau orice alt bonus pe care le-ati putea gasi in mod normal la orice aparat slot, este unul destul de profitabil. Lipsa acestor bonusuri ar putea fi un dezavantaj, dar slot-ul Diamante si fructe poate compensa acest mic defect, castigurile fiind dublate. Cand aceasta functie e activata, jucatorii pot alege intre jocurile de noroc cu carti sau scara. Cele de carti sunt jocuri de predictie care necesita ghicirea culorii cartii, in timp ce jocurile scara necesita o foarte buna sincronizare din partea dvs.

In  general se obtine ceea ce puteti vedea cu acest fel de joc si exista multiple stimulente frumoase pentru jucatori pentru o introducere potrivita in lumea sloturilor.  In ciuda faptului ca sunt la mare cautare sloturile video cu jackpot-uri uriase, tot farmecul original si-l are masina clasica de slot, cu diamante originale si simboluri de fructe.

Nu uitati sa jucati responsabil.