Dolphin’s Pearl Deluxe

slots-DolphinsPearlJocul Dolphin Pearl Deluxe face parte din marea familie de slot-uri inventate de Novomatic, lider în lume în crearea de slot machines pentru cazinouri si sali de jocuri.

Cu Dolphin’s Pearl Deluxe va cufundați literamente în lumea subacvatica uimitoare a oceanelor. După marele succes al jocului anterior, Dolphin’s Pearl, Novomatic a îmbunătățit versiunea veche cu multe noutăți atât grafice cat și sonore.

Potențialul de a câștiga masiv este foarte ridicat, iar jocul reuseste sa aduca bucurii în orice moment.

Scopul jocului este de a alinia două sau mai multe simboluri în aceeași linie de la stânga la dreapta pentru a putea realiza diverse bonusuri și jocuri suplimentare pe care le ofera Dolphin’s Pearl Deluxe.

Odată cu crearea jocului Dolphin’s Pearl Deluxe, Novomatic a restructurat gameplay-ul folosind efecte sonore suplimentare, diferite pentru fiecare simbol individual și  pentru fiecare secvență de câștig. Dolphin’s Pearl Deluxe este format din 5 role și 10 linii de joc. Simbolurile normale ale jocului sunt cele de cărți de poker in niste combinatii de culori  foarte bine alese.

Aceste simboluri ale jocului sunt însoțite de simboluri speciale, cum ar fi căluțul de mare, pește, homar, simbolul Scatter descris de o stridie și cel mai puternic simbol care vă oferă șansa de a intra în faza jocului bonus reprezentat de un fantastic delfin. Simbolul Scatter are o funcție grafică expandabila ceea ce face ca efectele grafice sa fie foarte atrăgătoare.

Regulile de bază ale Dolphin Pearl Deluxe nu sunt foarte diferite de celelalte jocuri ale companiei Novomatic, misiunea ta va fi aceea de a potrivi un minim de doua pana la un maxim de cinci simboluri identice întotdeauna începând din partea stângă a ecranului de joc în cele 10 linii pe care le oferă Dolphin Pearl Deluxe.

slots-DolphinsPearl-2

Simbolurile Scatter vor fi plătite în orice poziție, nu va trebui să fie neapărat unul lângă altul. Cu toate acestea Dolphin’s Pearl vine echipat cu butonul „Paytable” în cazul în care puteți vedea toate posibilele câștiguri în funcție de combinațiile posibile.

Dacă reușiți sa găsiți minim 3 simboluri Scatter, în orice poziție s-ar regăsi acestea pe grila de joc, aveți dreptul la 15 rotiri gratuite. Dacă în timpul acestor runde bonus descoperiți iarăși minim 3 simboluri Scatter atunci la rundele bonus se adaugă alte 15 runde bonus la cele ramase  pana în acel moment.

De asemenea, toate câștigurile în rundele bonus se multiplica toate în mod automat de trei ori.

Simbolul Delfin va înlocui orice simbol mereu prezent pe ecran, astfel încât face să profite de cea mai bună combinație pentru a obține un câștig mai mare.

Ultimul lucru de reținut este faptul că Dolphin Pearl Deluxe este echipat cu funcția de „Gamble”, prin care de fiecare dată când vom obține o combinație câștigătoare, ne va permite sa dublam câștigul sau  să-l pierdem alegând una dintre culorile rosu sau negru pana la un maxim de cinci runde.

Acest tip de joc este pentru toți pasionații lumii marine.

Sper ca v-am fost de folos și va dorim câștiguri cat mai mari.

Jucați responsabil!