Gold Factory

slots-GoldFactoryFabrica de aur este un video slot cu 50 de linii de plata, ce se mandreste cu 5 role de filare. Tematicele jocului se invart in jurul aurului, de unde rezulta si numele acestuia. Acesta este si unul dintre motivele pentru care atrage foarte multi jucatori de slot, la vederea unui aparat slot plin de aur.

Acest joc include  simboluri, design-uri calitative, structura cat si runde bonus de care puteti profita pentru castiguri considerabile. Dintre simbolurile care apar pe rolele de filare se regaseste un tren de aur, un cos de lemn plin cu aur, monede, baruri, proprietarul bogat si fabrica de aur in sine.

In timp ce scena este una foarte vie, jucatorul nu trebuie sa faca nimic pentru a se distra, deoarece o vor face nespus prin prisma multiplelor animatii minunate cat si a personajelor pline de culoare in aceasta poveste interesanta de exploatare a aurului. Ele pot merge chiar si intr-un balon cu aer cald.

Jucatorii isi pot plasa pariurile in zona butonului de pariuri, pot alege valoare pariului pe care doresc sa joace, dar si bineinteles numarul de linii pe care jucatorii doresc a fi plasate pariurile. Avand in vedere ca numarul liniilor de plata este de maxim 50 si ca cel mai mic pariu este de 0.01 , intervalul de pariuri al acestui joc variaza intre 0.01 si 1000 de monede la o singura runda. Jucatorul este capabil sa se adapteze toate acestor  setari in orice moment pentru a-si potrivi finantele cu jocul in sine.

slots-GoldFactory-2

Pe de alta parte, in timpul jocurilor obisnuite, exista o multitudine de plati, care mentin jucatorul, il fac sa continue pana la momentul in care va aparea Bonusul Fabricii de Aur. Va trebui sa ia balonul cu aer cald pana la cea mai apropiata banca pentru a isi putea proteja averea care se afla sub forma unor lingouri de aur.

Ca orice alta masina slot, platile sunt in conformitate  cu lista de remunerare a diferitelor simboluri. Jucatorii se vor bucura de grafica si sunete cu o veche exploatare a unui oras de aur. Simbolul Wild este unul logo al acestei fabrici de aur si se poate substitui cu oricare alt simbol pentru a ajuta  jucatorul intr-o mai buna combinatie  de simboluri  pentru o eventuala plata.

Se va declansa, de asemenea,  runda bonus , runda care poate fi destul de profitabila. Fiindca liinile de plata si platile sunt complexe si totusi greu de inteles, majoritatea de bazeaza pe indicii vizuale si auditive pentru a vedea daca au vreuna.

Daca sunteti intr-adevar interesati, atunci  exista si o plata detaliata. Sunt atat de multe lucruri diferite, clopote si zgomote ascutite  care iti ofera senzatia ca te afli in centrul atentiei la un cazino in momentul in care urmeaza sa castigi.

Grafica este intr-adevar exceptionala si amuzanta. Animatia este ciudata, fapt valabil  mai ales cand bonusurile jocurilor sunt activate. Singurul lucru care lipseste ar fi reprezentat de un factor de multiplicare, dar acesta tinde uneori sa deranjeze majoritatea oamenilor decat sa ii incurajeze sa joace mai mult, deci  nu exista nicio pierdere in acest domeniu.

Tone de aur va asteapta la Gold Factory, asa ca nu ezitati a face o plimbare pe acolo !

Nu uitati sa jucati intotdeauna responsabil.