Golden Ark Deluxe – Jocati la cazino online

 

Cazino Ghid Golden Ark

Golden Ark Deluxe este de fapt versiunea feminina a jocului Book of Ra Deluxe.

Tema jocului

Acest slot de la Novomatic, are ca personaj principal o cautatoare de comori care merge în căutarea Chivotului de Aur și bogățiile pe care acesta le conține.

Piramidele din Egiptul antic atrag în mod constant oamenii de știință, aventurieri și pe cei care doresc să facă o avere din găsirea de relicve prețioase. Nu ratați șansa de a deveni bogat, din moment ce ati ajuns pe un traseu care va poarta în căutarea comorilor acestei țări antice începând o aventura plina de mistere și aventuri amețitoare.

Pe tot parcursul jocului, jucătorul va avea parte de o companie feminina, fermecătore și plina de viață care cunoaște drumul spre bogăție și o sa fie alături de jucător, pe care il ajuta pe toată durata călătoriei sale.

Caracteristici tehnice ale jocului

Cum începeți sa jucați veți rămâne plăcut impresionat de grafica uimitoare având la baza un fundal în stil egiptean cu piramide la orizont și statui de aur, cărți și simboluri în stil hieroglific pe cele 5 role de joc. Acesta tema a Egiptului antic este asemănătoare cu cea din Tomb Raider de la Microgaming sau în Book of Ra Deluxe de la Novomatic.

Oricum referitor la aceasta recenzie a jocului Golden Ark, personajul de sex feminin este simbolul cu randamentul cel mai mare de plată, oferindu-vă un câștig de 2000x pe linia de joc dacă descoperiți 5 astfel de simboluri pe o linie de plată, lucru care va fi destul de greu de găsit în funcție de norocul fiecăruia.

Golden Ark Deluxe are la bază un joc super simplu cu doar 10 linii de plată și un singur joc bonus, constând in rotiri gratuite. Simbolul Scatter are  funcția de simbol Wild, inlocuind  toate celelalte simboluri pentru a genera o combinație câștigătoare.

Daca sunteti un fan al jocurilor de noroc online produse de Novomatic atunci sunteți deja familiarizat cu grafica și sunetele pe care acest slot machine le reproduce.

Dacă totuși doriți sa opriți sunetele aveți aceasta posibilitate prin comutarea butonului audio pe off.

Simbolurile Golden Ark Deluxe

Simbolurile folosite în acest minunat joc sunt cele care au ca tema Egiptul antic cum ar fi Cartea lui Ra, Scarabei, statui antice dar și multe simboluri din jocul de Poker.

Cazino Ghid Golden Ark 2

Pentru a afla care sunt plățile pentru diferitele combinații câștigătoare puteți accesa toate informațiile necesare prin simpla accesare a funcției Paytable (tabelul de plati).

Free spins – 10 rotiri gratuite cu simboluri expandabile

În acest joc bonus aveți șansa să descoperiti Chivotul de aur care va poate aduce câștiguri substanțiale.

Este suficient sa găsiți 3 sau mai multe cărți de aur pe cele 5 role de joc și veti fi răsplătit cu 10 runde gratuite. Odată ce rundele bonus sunt declanșate o sa aveți cadou un simbol expandabil ales aleatoriu.

În funcție de simbolul expandabil, dacă descoperiți 2, 3 sau mai multe, acestea se vor extinde pentru a umple toată rola de joc pe care acest simbol este prezent, ceea ce duce la mai multe combinatii castigatoare.

Acest lucru poate duce la unele câștiguri destul de semnificative mai ales dacă ați găsit 4 sau 5 simboluri care se extind pentru a umple tot ecranul de joc.

Dar distractia nu se opreste aici deoarece jocurile gratuite pot fi re-declansate dacă descoperiți 3 sau mai multe simboluri Scatter în timpul rundelor gratuite.

Dublarea (Gamble)

Aveți de asemenea și posibilitatea de a dubla câștigurile prin functia Gamble unde veți putea alege culoarea următoarei cărți care poate sa fie roșie sau neagra iar dacă ați ghicit culoarea în mod automat miza dumneavoastră o sa se dubleze.

De ce sa jucați Golden Ark Deluxe online?

Nu mai așteptați și ajutați-o pe frumoasa exploratoare sa găsească neprețuitele comori ale Egiptului antic. Jucați acum jocul plin de aventura și mister Golden Ark Deluxe pentru a va distra dar în același timp puteți sa câștigați și sume de bani semnificative.