Gonzo’s Quest

slots-GonzosQuestGonzo’s Quest este un un joc de tip slot ce face parte din noua generatie de jocuri slot, acesta fiind creat cu intenția de a oferi ceva mai mult decât ceea ce ofera alte sloturi video. Acest joc are la baza povestea inspirata de evenimentele reale petrecute în 1541. Gonzo este pe urmele conchistadorului Gonzalo Pizarro.

Acestia exploreaza coasta peruviana în căutarea orasului secret Eldorado unde, conform legendei, sunt ascunse cantități uriașe de aur și pietre prețioase. Personajul nostru este lacom și decis pentru a găsi harta care poate sa ii aduca acasa comoara. Muzica și aspectul grafic sunt convingătoare, cum este si prezența lui Gonzo in partea stângă a ecranului de joc.

Personajul va fi prezent in fiecare runda a jocului,  acesta avand mereu expresii amuzante și dansand in stilul lui Michael Jackson pentru a destinde atmosfera.  Jungla oferă un fundal pitoresc acestui joc și atmosfera este îmbogățita datorită sunetelor tipice pădurii Amazoniene, toate pentru a permite jucătorului posibilitatea de a  experimenta pe deplin o aventură într-un mediu salbatic in secolul al XVI-lea.

Produs de catre Net Entertainment, Gonzo’s Quest este un joc în 5 coloane, 3 role și 20 de linii cu castiguri Free Falls, simboluri Wild și caracteristica Avalanche. Aventura incepe cu cateva secunde pentru a lua contact cu pădurea, iar apoi jocul începe. La fiecare rotire, chiar înainte ca simbolurile sa cada, veți vedea orașul de aur Eldorado strălucind în vegetație.

Acest slot are cinci niveluri de pariu.

Simbolurile care sunt în acest joc reamintesc îndeaproape cultura Maya și sarcina dumneavoastra  va fi de a rezolva un fel de puzzle, care va poate aduce castiguri importante,  facilitate de Bonus Free Spins, Scatter, Wild si alti multiplicatori despre care o sa vorbim mai jos.

slots-GonzosQuest-2

Incepem să vorbim despre aceste simboluri speciale primul fiind simbolul „Wild”, care are aceleași caracteristici ca în aproape toate celelalte sloturi, și anume cea de Jolly, acesta fiind în măsură să ia locul oricărui alt simbol este necesar pentru finalizarea unei combinații castigatoare.

Acesta este reprezentat de un semn de întrebare din aur și poate apărea numai pe rolele 2, 3 și 4. Singur nu poate genera nicio combinatie castigatoare, dar are dreptul exclusiv de a fi în măsură să înlocuiască de asemenea simbolul Scatter.

Un alt simbol foarte important și cu siguranță extrem de util pe parcursul jocuri este tocmai „Scatter”, care face sa înceapa rotirile gratuite, aici numite Free Fall, care sunt declanșate de prezența simultană a 3 sau mai multe Scatter împrăștiate pe role.

Dacă aceasta este prima dată când ai de a face cu acest slot, o privire rapidă la „Pay Table” va fi esențială pentru a va fi clar cu ce castiguri puteti avea de-a face in functie de combinatiile castigatoare. In cazul în care doriți sa nu apasati continuu butonul Start este disponibila functia „Autoplay , alegând să facă o serie de runde la alegere fara sa stati mereu sa porniti aceste runde manual.

Puteti astfel selectiona cate runde sa fie in modalitatea Autoplay de la 10 și până la 1.000, cu în plus o serie de comenzi Stop, de exemplu, puteți seta aparatul să se oprească dacă câștiga mai mult decât o anumită valoare mai degrabă decât sa pierzi, sau te-a lovit un jackpot și așa mai departe. Quest Gonzo este, fără îndoială, unul dintre cele mai bune sloturi ale genului Adventure Slot pe care le puteti experimenta.

Intrati în jungla Amazonului și începeti cautarea pentru aur.

Va amintesc sa jucati intotdeauna responsabil.