Guns N Roses – Recenzia noului slot NetEnt           

Cazino Ghid Guns N Roses SlotTrupa Guns N Roses a fost înființată în Los Angeles în 1985, cu o linie originală din membrii trupei: Vocalist Axl Rose, Slash lider chitarist, chitarist ritmic Izzy Stradlin, Basistul Duff McKagan și toboșarul Steven Adler. Albumul de debut numit Guns N’Roses Appetite For Destruction a fost lansat în 1987 și a ajuns cum era de așteptat numărul 1 nu după mult timp. Guns N Roses a continuat cu hit-uri, si de 6 ori la rand a fost numarul unu la albume, de 16 ori top 10 single si vanzarea în cele din urmă de peste 100 de milioane de albume în întreaga lume.

Cum se joacă Slotul Guns N Roses

La aproximativ 30 de ani după formarea trupei Guns N Roses, au pus numele lor la un slot video epic creat de NetEnt. Nu ne îndoim că toată lumea va iubi acest slot, fie că sunteți sau nu un fan, Guns N Roses, la care nu cred ca veti intalni ceva care să nu va placa, e diferit și sălbatic, la fel ca trupa.

Cei mai multi dintre noi care au fost fani din trecut, si inca sunt, pentru care cu siguranta este un lucru mare a avea posibilitatea de a incerca un slot cu legendarul logo GNR si muzica lor pe fundal. Este într-adevăr ceva distractiv, nostalgic și diferit fata de ceea cu ce NetEnt ne obisnuise initial.

NetEnt a proiectat slot-ul Guns N Roses cu 5 role, 3 rânduri și 20 de linii de plata. Nu cred ca mai este nevoie sa va spunem ca design-ul este facut in totalitate in stilul Guns N Roses reflectand istoria acestora. Asteptati-va sa intalniti imagini cu copertile albumelor, videoclipuri muzicale, membrii trupei, precum și obisnuitele simboluri precum cartile de joc J, Q, K & A.

Runde Bonus si Optiuni extra ale slot-ului GNR

Guns N’Roses Slot are tot ceea ce ne-am putea aștepta de la un slot cu tematica Rock. Ce e cu adevărat minunat este că puteți alege soundtrack-ul, care este o idee complet nouă și una care este întotdeauna binevenita, deoarece in trecut, nu am avut niciodata posibilitatea de a alege dintre mai multe hit-uri pe care sa le ascultam in timp ce jucam. Puteți alege din hit-uri precum: Welcome to the JungleNovember RainParadise CitySweet Child of Mine,Chinese Democracy (eu am optat pentru Welcome to the Jungle prima data cand am incercat acest slot).

Cazino Ghid Guns N Roses Slot 2

Acum pentru ca, cu siguranta fiecare dintre noi ne dorim sa stim ce ofera in plus, in afara de o excursie nostalgica in trecut si o coloana sonora de neuitat. Guns N Roses este un slot plin de caracteristici suplimentare, inclusiv Wilds, multiplicatori și o multitudine de rotiri gratuite, precum și o roată multibonus, care poate oferi premii in bani instant sau mai multe caracteristici pentru a vă ajuta să câștigati si mai mult.

Guns N Roses Mobile Slot

In zilele noastre, nici un furnizori de jocuri, in special NetEnt nu vor crea un slot, care sa nu poata fi deschis de pe tableta sau telefonul mobil pentru a fi jucat. Se stie că peste 50% din impatimitii jocurilor de cazino prefera sa se joace slot-uri pe dispozitivele lor mobile. Guns N’Roses Touch Slot este disponibil pentru a fi jucat oriunde doriți, de pe orice dispozitiv mobil pe care il alegeți. Ce este si mai elegant este că slot-urile NetEnt Touch sunt cunoscute a fi foarte usor de jucat pe dispozitive touch screen mai mici, astfel GNR slot este cu siguranta unul care trebuie incercat pe tablet sau telefon.

Pe scurt despre noul slot NetEnt Guns N Roses

Din Ianuarie 2015 cand NetEnt a anuntat ca urmeaza sa lanseze acest slot, a creat o mare tensiune si a fost foarte asteptat de iubitorii genului. Exact un an mai tarziu, acesta a fost lansat, si NetEnt ne demonstreaza inca o data ca asteptarea a meritat. Acestia au reusit sa creeze o imagine extraordinara cu tematica Rock in ultimul deceniu. Putem spune acest lucru deoarece, majoritatea suntem mari fani ai trupei Guns N Roses, dar acest slot este foarte distractiv de jucat, deoarece este total diferit de orice alt slot, și oferă o grămadă de caracteristici de joc, purtandu-ne in totalitate in lumea muzici Rock GNR.