Hall of Gods

slots-HallOfGods-2Slotul Hall of Gods este un slot machine produs de Net Entertainment, care în plus față de un joc de mare impact și de bun gust, se mândrește cu grafica de exceptie in care ies în evidență simbolurile reprezentate de Thor și tatăl său zeul Odin. Hall of Gods este un slot machine inspirat din bogata mitologie Vikinga.

Acest joc este bogat in bonusuri acesta avand trei jackpot-uri progresive. Hall of Gods are 5 role și 20 de linii pentru avea cat mai multe posibilitati de castig dar dispune si de modalitatea de Free Spins “runde gratuite” precum și de joc bonus Skill Stop, care poate oferi incredibile câștiguri datorită jackpot-urilor progresive.

Reguli și informații generale:

Hall of Gods este un modern joc de tip slot ce are 5 role și 20 de linii de pariu. Pariul maxim pe rotatie este de 50 €. Jocul Hall of Gods va capteaza atentia cu simbolurile Wild expandabile, Scatter, Free Spins, Bonus Game si 3 jackpot-uri progresive. Procentul de castig este de 96,5%. 

Simbolul Wild:

Simbolul Wild Sea Dragon (Dragon Marin) este activat automat în timpul jocului: acesta inlocuieste orice alt simbol pentru a beneficia de combinatia cea mai bine platita. Acesta nu poate inlocui simbolul Scatter și simbolul Bonus. O caliatea in plus a simbolului Wild este aceea ca, în cazul în care apare pe rolele 2, 3 sau 4, se extinde pe toata suprafata rolei respective, crescând astfel șansele de a obține combinatii castigatoare.

Rotiri Gratuite:

Simbolul Scatter la Hall of Gods, este reprezentat de un corb. Acesta este simbolul care activează bonusul Free Spin ceea ce genereaza automat jocul de runde gratuite în cazul în care trei sau mai multe dintre aceste simboluri apar pe role. Numărul de simboluri Scatter, de asemenea, determina cât de multe rotiri gratuite vor primi jucătorii: cu 3 simboluri Scatter, ai 10 jocuri gratuite; cu 4 simboluri Scatter ai 15 rotiri gratuite iar daca reusesti sa gasesti 5 simboluri Scatter beneficiezi automat de 20 de rotiri gratuite. Câștigurile  in timpul acestor runde gratuite sunt triplate. Daca in timpul rundelor gratuite descoperi iarasi 3, 4 sau chiar 5 simboluri Scatter beneficiezi de alte runde suplimentare cu aceleași reguli de activare  ca cel din timpul gameplay-ului normal.

slots-HallOfGods

Bonusul la jocul Hall of Gods si regulile Jackpot-ului Progresiv:

Activarea modului Bonus la Hall of Gods este supusă normelor care reglementează acest simbol Bonus,  simbolul Bonus este reprezentat de faimosul ciocan al lui Thor (The Hammer of Thor). Jucătorul trebuie să obțină cel puțin 3 din aceste simboluri pe o linie de plată activă pentru a debloca jocul bonus. Odată activat, jucătorul trebuie să urmeze indicatiile de joc pentru a distruge scuturile cu ciocanul lui Thor. Aceste scuturi ascund jetoane sau jackpot-uri progresive. Dacă a descoperit trei simboluri de jetoane, jucătorul câștigă un premiu în bani.

Dacă jucătorul găsește simbolurile jackpot, unul dintre jackpot-urile progresive este câștigat. Jackpot-ul Progresiv crește în conformitate cu normele bine stabilite: un mic procent din fiecare pariu plasat de jucatori se adaugă la fondul de premiere total al jackpot-ului cel mare care continuă să crească până când este câștigat. Când se întâmplă acest lucru, jackpot-ul este resetat, si va incepe sa creasca din nou.

Va dorim un joc cat mai placut.