Jack and the Beanstalk

slots-JackandtheBeanstalkCând vorbim despre jocurile dezvoltate de Net Entertainment întotdeauna ne așteptăm la un joc perfect, dezvoltat în scopul de a mulțumi diferitele  tipuri de jucători. Chiar și în cazul lui “Jack și vrejul de fasole”, NetEnt a făcut o treabă excelentă creand un joc care se bazează pe un basm.

Jack and the Beanstalk este inspirat, după cum am spus, dintr-o poveste care reprezintă o temă ce poate atrage diferite grupuri de jucători. Deci acest joc nu este doar un titlu genial de care stie toata lumea ci are si o actiune de basm care renaste inr-un frumos joc semnat NetEnt.

Acest joc este, prin urmare, caracterizat prin grafica excelentă, cu detalii fabuloase pe care le puteți găsi într-o carte de basme și cu personajul principal, Jack, descris ca un băiat aventurier.

Modul de joc, care urmareste povestea copilului Jack, este plin de simboluri din fabula, inclusiv, în plus față de Jack apar o capră, un topor, capcauni etc. Prin urmare, ne așteptăm la un joc foarte interesant,  mai ales dacă vă plac sloturile  bazate  pe o poveste ca aceasta.

Jack and the Beanstalk, inspirat din aventuriile   baietelului Jack și a vrejului care il ducea pe taramului uriasilor, este un joc de tip slot machine pe 5 role și 20 de linii de pariere care te face sa iei parte in mod direct la pataniile lui Jack. În afara de tehnologia 3D, acest slot are o noua caracteristică Free Spins Treasure Collection, care reproduce fidel vanatoarea de comori a lui Jack în țara uriașilor și simbolul Walking Wild, care oferă runde suplimentare si se deplasează din rola în rola de la dreapta la stanga.

Reguli și informații generale:

Pentru a juca trebuie mai întâi să setați valoarea pariului, apoi, ulterior, numarul de linii și în cele din urma puteti incepe sa dati startul jocului. Suma maxima pe care o puteti paria intr-o singura runda este de 100 €. Incearcati-va norocul cu acest slot machine si puteti sa aveți avea șansa de a câștiga până la 600.000 de jetoane, cu un procent total de plată de 96,3%.

slots-JackandtheBeanstalk-2

Modalitatea Free Spin si simbolul Scatter:

Daca primiti 3 sau mai multe simboluri Scatter în orice poziție pe role vor declansa automat 10 rotiri gratuite. În timpul rotirilor gratuite, 3 sau mai multe simboluri Scatter activeaza inca 5 rotiri suplimentare gratuite. Dacă în timpul rundelor  gratuite apare simbolul  Wild, câștigurile vor fi triplate.

Simbolul Walking Wild:

Simbolul Walking Wild poate apărea în orice pozitie în timpul jocului normal chiar si in timpul rundelor gratuite. Ori de câte ori simbolul Walking Wild apare pe o rola, jucatorul are dreptul la o rotire gratuita. În timpul acestei rotiri gratuite, simbolul Walking Wild se mișcă pe rola de la stânga: vei avea jocuri gratuite până când simbolul Walking Wild nu va aparea pe ecran. Toate câștigurile cu simbolul Walking  Wild vor fi triplate. Simbolul Walking Wild înlocuiește, de asemenea, toate celelalte simboluri, cu excepția Scatter și simblul Cheii.

Treasure Mode Collection (Colecția de comori)

Simbolurile in forma de cheie care apar pe al 5-lea tambur în timpul rotiri gratuite deblocheaza niste simboluri  Wild speciale cum ar fi.

– 2 saci de monede suprapuse: colectioneaza 3 cu simboluri reprezentand cheia și simbolul Wild care va apărea în continuare pe role se va transforma într-un Wild format din 2 saci de monede stivuite .

– 3 găini cu  ouă de aur: colectioneza 6 simboluri cheie și simbolul Wild care va apărea de mai jos va deveni un Wild  compus din 3 găini suprapuse acestea avand  ouale  de aur.

– Golden Harp expandibil:  colectioneaza  9 simboluri cu cheia și următorul simbol wild care va apărea pe role va deveni un simbol reprezentand o harpa de aur. Harpa de aur o sa apara pe toata rola crescand astfel sansele de castig.Un simbol Wild poate acoperi 2 sau 3 a role, în același timp, crescând astfel șansele de a câștiga.

Speram ca v-am fost de folos cu  cu aceasta recenzie si va uram sa aveti parte de distractie maxima si castiguri pe masura jucand acest joc.