Lord of the Ocean

slots-lordoftheoceanCu atat de multe jocuri de tip slot atat in cazinourile terestre cat si online, doar cateva dintre acestea pot oferi o stare cu adevărat legendara printre jucători iau unul dintre jocuri care ofera cu adevarat aceste lucruri este cu siguranta Lord of the Ocean oferit de Novomatic. Aceasta a dat tonul multor aventuri subacvatice, dar de ce sa jucam jocurile imitatoare daca originalul este atat de bun?

De asemenea, cu un gameplay cu adevărat avansată pentru timpul său, ceva care pare adevărat, atunci când consideră că acest lucru pare a fi continuarea unei experiente, chiar dacă îl joci pentru prima dată.

Apropo, dacă jucați slotul Lord of the Ocean pentru prima dată, atunci sunteti in locul potrivit deoarece aici gasiti detaliile complete cu privire la modul de a juca și de ceea ce va puteti astepta de la caracteristicile de mare ale jocului. Deci, dacă sunteți gata să întâlniti pe Regele Oceanului in timp ce castigati premii attractive, continuati sa cititi pentru a afla tot ceea ce este nevoie despre acest slot.

Despre joc:

Ca și în cele mai populare jocuri slot oferite de Novomatic, baza este pusa in a face Lord of the Ocean atat de usor de jucat pe cat este posibil. Nu se stie niciodata cine isi va incerca norocul la acest slot; poate fi cineva cu destul de multa experienta, sau poate fi cineva care incearca un joc slot pentru prima data.

Asta inseamna a face lucrurile destul de usoare, iar cu zece linii de castig este destul de simplu de jucat. Simbolurile tematice și de joc, icoane care ilustrează acțiunea, toate arata foarte bine și veți dori să le vedeti cat mai des in cele zece linii de joc in grupuri de cate minim trei. Valoarea simbolurilor depinde desigur de pariul facut și fiti siguri ca aveți destula flexibilitate in a configure aparatul si a seta bet-ul de joc.

Nu trebuie decat sa apasati pe butonul plus sau minus de langa butonul de pariu pe linie si pariul total se va modifica in functie de cerintele dumneavoastra, iar cu cat veti miza mai mult pe o linie cu atat simbolurile vor valora mai mult.

Chiar daca nu reusiti sa aliniati simbolurile corecte de fiecare data, nu uitati ca puteti fi ajutat de Wild Card, care poate tine locul anumitor imagini si conduce catre o combinative castigatoare.

slots-lordoftheocean-2

Castiguri:

Amuleta Lord of the Ocean nu este doar o bucată de comoara, de asemenea, acționează ca simbol scatter, ceea ce înseamnă că cele zece linii câștigătoare deveni complet irelevante si orice imagine conteaza. Trei sau mai multe simbolului pe display va purta jucatorul direct spre bonusul dedicat, unde zece rotiri gratuite asteapta.

Într-adevăr, aceste zece rotiri nu vor lua nimic din creditul dumneavoastra, dar ele pot adauga credite la totalul din joc. Lucrurile devin chiar mai interesante atunci când apare pentru prima data si simbolul Wild.

Simbolurile Wild sunt foarte folositoare atunci cand incercati sa aduceti impreuna combinatii castigatoare, care poarta cu ele mai multe linii castigatoare in joc in acelasi timp.

Caracteristici ale Lord of the Ocean:

Lord of the Ocean, de asemenea, este unul dintre primele slot-uri care are la baza ecranului butonul de dublaj, care devine active imediat ce o combinative castigatoare a aparut pe ecran.

Aveti posibilitatea de a colecta castigul sau de a va incerca norocul in a-l dubla incercand sa ghiciti daca urmatoarea carte va fi de culoare rosie sau neagra.

Daca ghiciti aveti din nou posibilitatea de a colecta sau a va reincerca norocul pana la un maxim de patru culori ghicite.

Toate aceste fiind spuse despre Lord of the Ocean va amintim sa jucati responsabil.