Mega Fortune 

slots-megafortuneMega Fortune a devenit sinonim cu record jackpot-uri și a încoronat cel mai mare milionar din istoria de slot machines online de două ori. Cel mai recent jucator care a devenit un multi-milionar peste noapte și a ajuns în Cartea Recordurilor mondiale, a câștigat un jackpot care a ajuns la un uimitor 17,800,000 €!

Mega Fortune este un clasic joc de tip slot cu 5 tambururi, 3 rânduri si 25 de linii de pariere, care dispune de victorii fantastice scatter, rotiri gratuite, neașteptate imagini Wild care ofera trei tipuri diferite de Jackpot-uri!

Detalii de joc

Procentajul de plată aj jocului de tip slot Mega Fortune este de 96,4%, care ofera un jackpot de tip progresiv, rotiri bonus si simboluri salbatice.

Mega Fortune este în întregime în stilul bogățiilor, cu simboluri de tipul sticlelor de șampanie, iahturi de lux, inele cu diamante, și așa mai departe. Acest video slot vă oferă șansa de a câștiga o avere cu ajutorul celor trei jackpot-uri progresive. Rotiri gratuite și simbolurile Wild, de asemenea, vă dau sanse la premii frumoase.

Despre rotirile gratuite

Sticlele de sampanie si paharele sunt simboluri scatter. Rotiri gratuite vor porni automat atunci când veti prinde trei sau mai multe simboluri scatter pe ecran. Puteți face clic pe un simbol Scatter pentru a descoperi numărul de rotiri gratuite și multiplicatorul pentru runda de rotiri gratuite.

Câștigurile din timpul rotirilor gratuite vor fi multiplicate cu multiplicatorul care este indicat în joc și care are un maxim de 5.

Jocul bonus începe atunci când veti prinde 3 simboluri bonus pe o linie de câștig activ din stânga tamburului spre dreapta.

Cele trei jackpot-uri progresive sunt Rapid, Maior, și Mega Jackpot; aceasta din urmă fiind cel mai mare jackpot. Aceste jackpot-uri cresc cu o parte din fiecare pariu care se face in timpul jocului. Cu cat mai multe persone joaca, cu atât mai mare jackpot-ul va fi; până când cineva câștigă potul cel mare, desigur. Atunci când jackpot-ul este câștigat, aceasta va reporni la o sumă de bază.

Mega jackpot-ul este reunit între toate cazinourile care oferă acest joc, așa că puteti castiga aceeași sumă, indiferent de cazinoul unde jucati.

Cu toate acestea, aveti posibilitatea sa multiplicati numărul de rotiri gratuite și valoarea multiplicatorilor în timpul rotirilor gratuite, daca prindeti unul sau mai multe simboluri scatter, care poate oferi ori mai multe rotiri gratuite, ori marirea multiplicatorului.

 

slots-megafortune-2

 

Simbolul Wild

Cel mai bun lucru despre simbolul Wild este că poate înlocui alte simboluri pentru a completa o combinație castigatoare. Singurele simboluri care nu pot fi înlocuite de un simbol Wild sunt simbolurile Scatter si simbolurile Bonus.

Barca este simbolul Wild al jocului și drumul spre unele plăți foarte frumoase, in special in cazul in care reusiti sa prindeti 5 simboluri Wild pe aceeasi linie.

Speram sa va fi fost de ajutor cu informatiile furnizate, va multumim pentru feedback si va dorim un joc cat mai placut.