Regulile slot-urilor

slots-reguliSloturile au devenit populare in cazinouri cu multi  ani de zile in urma. A juca la o astfel de masinarie nu e chiar atat de dificil pe cat pare, dar cateva informatii pot fi destul de utile si folositoare. Sunt foarte populare prin prisma faptului ca nu dureaza foarte mult  pentru a juca si intelege aparatul.

Regulile pentru acest tip de joc sunt foarte simple. Ceea ce este necesar consta doar in alegerea tipului de aparat la care doriti sa jucati si deciderea sumei maxime pe care sunteti dispus sa o pariati. Aveti de ales intre aparatele cu trei sau cu cinci role. De  asemenea, puteti avea de ales si intre anumite numere de linii de castig. Multi dintre jucatori obisnuiesc a alege aparatul ce are la baza valoarea monetara.

Astfel,  intotdeauna la un slot se va paria maximum. Asta inseamna ca  dumneavostra trebuie sa aveti in vedere  cat de multi bani puteti juca la o runda.  Multe dintre ele au limita de cinci monede, asa ca incepand a juca la o masina penny  cu cinci centi pe runda, va pot fi oferite unele dintre cele mai bune plati.

Scopul principal atunci cand un slot este jucat este pentru a crea combinatiile potrivite castigului de-a lungul uneia dintre liniile de castig. Plasati pariul si invartiti rolele aparatului. Daca apare o combinatie castigatoare, atunci veti fi fericitul castigator. Castigurile sunt date in functie de combinatia castigatoare pe care ati reusit sa le creati.

Un numar specific de simboluri care apar in rezultatele unei linii de plata selectate reprezinta o plata. Acesta este prezentata in tabelul de plati al fiecarui aparat de joc.

La sloturi, liniile de plata  nu ruleaza numai in liniile orizontale de-a lungul rolelor. Acestea pot aparea si in zig-zag in functie de numarul de linii ales. O linie de plata poate avea un simbol pentru primul rand, in prima rola, in a doua rola pentru al doilea rand, in a treia pentru al treilea rand , al doilea rand pentru cea de-a patra rola  si din primul rand pentru cea de-a cincea. Modelele liniilor de plata sunt afisate in sectiunea instructiuni ale fiecarui aparat de slot.

Pentru a va imbunatati sansele de castig, banii dumneavoastra pot fi pariati pe mai multe linii de castig. Veti primi puncte doar in acel moment in care o combinatie de simboluri va fi potrivita  pe o linie de plata. Cu cat pariurile vor fi facute pe mai multe linii de plata, cu atat mai mult sansele ca o combinatie castigatoare sa fie pe linia de plata pariata se vor mari. De la slot la slot,  numarul liniilor de castig difera. Acesta poate oscila  de la una pana la o multime de linii.

Pariul trebuie selectat intai de toate inainte de a incepe jocul. Daca are multiple linii care trebuie jucate, selectati doar pariul maxim dupa ce va puneti banii in joc. Fiecare cazino are o idee diferita in functie de cat de mult profit se vrea. Trebuie intelese combinatiile care va sunt necesare pentru a fi pregatit in cazul in care un jackpot este castigat.

Sloturile online sunt asemanatoare cu cele care se gasesc in cazinouri. Tind sa plateasca mai des cu jackpot-uri. Programul de baza este cel aleatoriu, iar odata ce jackpot-ul este castigat, computerul va reseta jackpot-ul pentru urmatorul jucator. Cele mai multe sloturi ofera o rata de castig de 97 la suta pentru a le face mai atractive dar si mai distractive.

Acum ca ati inteles si cateva dintre regulile de baza ale jocurilor de tip slot va puteti incerca norocul si la aparatele pe bani reali.