Starburst

slots-StarburstStarburst a fost lansat pe la sfarsitul anilor 2012 și a inceput sa devina foarte cunoscut imediat dupa lansare. Este destul de dificil de găsit cuvintele potrivite și o descrie a ceea ce il face unic. Nu există rotiri gratuite care să fie declanșate, un joc bonus, dar totuși atât de mulți jucători, inclusiv eu il joace în mod constant si iata de ce.

Chiar daca este un joc cu doar 10 linie de plata, diferenta este ca liniile de plata sunt in ambele sensuri, atat de la stanga spre dreapta cat si de la dreapta spre stanga. Acest lucru practic schimba oarecum caracteristicile acestui slot facandu-l mult mai complex si plin de actiune decat un slot cu 20 de linii de plata.

Există, de asemenea, si o caracteristică de expansiune, care este reprezentata prin simbolul Wild. Se extinde la o întreaga rolă și rămâne acolo pentru o alta runda de spin pentru a finaliza orice plată pe linii.

Wilds și Scatters

Simbolurile Wild în acest joc sunt reprezentate de stelutele colorate ca un curcubeu care pot bloca role intregi. Odată ce rolele sunt blocate, simbolurile Wild se extind pe rola acordandu-va un spin gratuit.

Partea cea mai interesanta este faptul ca daca reusiti sa obtineti toate rolele jocului acoperite cu simboluri Wild, aveti sansa de a castiga un frumos jackpot in valoare de 50.000 de monede, dar trebuie sa recunoastem ca este oarecum dificil de realizat acest lucru, și veți reuși foarte rar să activati pe toate cele cinci role. Nu există nici o modalitate de a descrie satisfacția de a reusi sa acoperiti chiar si doua sau trei role de joc cu simboluri Wild.

Unul dintre cele mai bune lucruri despre simbolurile Wild   în acest joc este că acestea pot fi legate împreună si anume dacă ați reușit să obțineți un alt simbol Wild în timpul unei rotiri gratuite veti primi imediat o alta extindere pe un  tambur cu simbolul Wild și o alta rotire gratuita.

Deci, cu toate că nu există bonusuri, sistemul Wild va poate aduce încă o cantitate serioasă de bani dacă reușești să-l folositi în mod corespunzător.

slots-Starburst-2

Caracteristici Bonus

Deși Slot-ul Starburst nu conține runde de bonus reale sau anumite caracteristici care va vor  distrage pentru cateva ore, acesta păstrează un joc simplu si direct.

Acesta este locul unde jucatorii noi nu se vor simti intimidati de un slot nou, iar veteranii se pot juca cu acest joc mai ales daca sunt in cautarea unuia unde sa se relaxeze.

Concluzia noastră

În general, Slot-ul Starburst este un joc destul de distractiv cu care va puteti juca, rundele poat fi relative destul de rapide, iar simplitatea acestui slot poate da increderea ca se poate juca fara absolute nici un plan de joc si chiar relaxa. Tot ceea la ce trebuie sa va ganditi este, la cat de des sa rotiti rolele aparatului de joc.

Starburst Slot este, un slot fantastic pentru noii jucatori și o alegere foarte bună pentru jucătorii veterani care caută ceva simplu. Deși lipsa de caracteristici bonus poate fi un factor de descurajare pentru cei care cauta un joc mult mai substanțial, insa reuseste sa ofere anumite caracteristici destul de intense, in special simbolurile Wild care se dovedeste a fi destul de complex si destul de utile.

Toate acestea fiind spuse despre Starburst, va multumim pentru atentia acordata si va dorim un joc cat mai placut.