Strategiile slot-urilor

slots-strategiiSloturile reprezinta 70 la suta din totalitatea veniturilor jocurilor de noroc.  Astfel, exista fara indoiala oameni care ajung acasa cu buzunarele goale in urma vizitei unui cazino sau a unei Sali cu aparate slot. In zilele noastre, acest tip de joc nu mai este folosit pentru a tine femeile ocupate in timp ce barbatii pariau banii la mesele de joc. Aparatele slot sunt acum jucate atat de barbati cat si de femei, pe baza unui castig real.

Nu exista sfaturi concrete care sa va poata garanta succesul si castiguri la jocurile de tip slot. Orice pretentie poate fi de-a dreptul frauduloasa. Cu alte cuvinte, daca detineti un slot, va sunt garantate sansele de a avea un castig. Acestea fiind spuse, exista totusi si cateva strategii care pot ajuta un jucator pentru ca sansele de castig sa creasca in timpul jocului .

Chiar daca masinile au cote mici, mai rele, banii pierduti vor fi oarecum mai putini. O masina cu 90 la suta monede de nichel, pierde in medie, pe ora 18.75 dolari, in timp ce  una cu 98 la suta dolari pierde  30 de dolari pe ora.

Cu cat jackpot-ul are o valoare mai mica, cu atat mai mult va aflati mai aproape de un castig, sansele de a deveni castigator fiind imbunatatite.

La aparatele cu jackpot-uri progresive, mari, o buna parte din pariu merge spre alimentarea contorului. De exemplu, dintr-un pariu de 10 dolari, un dolar merge catre extinderea contorului jackpot-ului. Daca doriti sa jucati la aparatele de tip progresiv (deoarece doriti ca sansele pentru jackpot sa se mareasca), optati pentru un aparat cu doua monede in locul uneia cu trei, si cautati-o pe cea de 0.25 sau 0.05 dolari in locul aceleia de 1.00 dolar.

Odata ce v-ati stabilit bankroll-ul general pentru urmatoarea calatorie, aveti nevoia de impartirea acestuia pe sesiuni. Acest lucru se va face in functie  de timpul de joc. Astfel, daca ati ajunge sambata dimineata la cazino si sunteti hotarat a-l parasi duminica in timpul pranzului, atunci s-ar putea planifica patru sesiuni de jocuri de noroc. Bankroll-ul ar fi impartit in patru parti si folositi doar o suma in timpul  unei sesiuni.

Trebuie sa aveti in vedere faptul sa nu trebuie sa stati mai mult decat bankroll-ul dumneavoastra poate dura. Daca aveti o suma de 100 de dolari  la jocurile de noroc si doriti sa jucati timp de 4 zile (trei sedinte pe zi), atunci v-ar lasa cu aproximativ 8 dolari pentru fiecare sesiune.

Mai exista o simpla dar totusi efectiva strategie. Trebuie, de asemenea, sa selectati jocurile slot care va ofera plati egale.  Aceasta metoda merge cel mai bine la jocurile care ofera cele mai mari jackpot-uri si este jucat doar pariul maxim.

Incepeti doar daca cineva castiga o plata ( de la 1 pana la 3 suma pariului) dupa ce ati jucat o data. Daca un jucator castiga de patru sau mai multe ori, atunci inseamna ca ati jucat de trei ori mai mult.  Cu alte cuvinte, este indicat a va opri din joc imediat.

Exista insa si oameni care nu cred in aceste strategii si sunt de parere ca este imposibil sa castigi  doar prin folosirea unui singur fel de pariu. Cel mai bun lucru de facut este sa incercati asta doar pentru dumneavoastra, iar daca functioneaza  nu conteaza  ceea ce ceilalti cred despre strategii de joc.

Speram sa va fi fost de folos cu aceste randuri, si va dorim un joc cat mai placut.