Thunderstruck

slots-ThunderstruckThunderstruck este un slot cu 5 tamburi si 9 linii de plata disponibil la toate cazinourile online care operează pe Microgaming Casino Software. Având în vedere că Slot-ul Thunderstruck Online a fost introdus în 2004, sa dovedit a fi unul dintre cele mai populare sloturi disponibile online pentru a fi jucat de la confortul de acasa. Alături de primul TombRaider Slot care a fost lansat în același an ca și Thunderstruck, ambele sloturi au devenit foarte populare in randul jucatorilor.

Thunderstruck a prins foarte bine in randul entuziaștilor de slot și acest lucru se datoreaza in mare parte caracteristicilor de care dispune. Una dintre acestea fiind simbolul Thor care acționează ca simbol Wild pentru ThunderStuck. În plus, există un simbol cu imaginea unui Berbec care declanseaza rotiri gratuite dacă reușiți să insumati trei sau mai multi berbeci într-o singură rotire.

Rotirile gratuite de la slot-ul Thunderstruck au și o altă întorsătură, precum triplarea valorii fiecărui câștig, atunci când joacati rotirile gratuite. Odată ce ati completat rotirile gratuite va este data posibilitatea de a dubla castigurile accumulate in timpul acestor rotiri gratuite. Acest lucru se poate face fie prin alegerea intre culoarea rosu sau negru de la un pachet de cărți – dublând astfel câștigul dacă ați ghicit și alegeți corect culoare care urmeaza a fi extrasa.

Cu toate acestea, puteți lua, de asemenea un risc mai mare, care vine cu o răsplată mult mai mare si consta in a ghici ce imagine (romb, trefla, pica sau inima) va fi extrasa din pachetul de carti. Acest lucru reduce șansele de succes de până la unul din patru dar, de asemenea, dacă alegeți corect, câștigul va fi de patru ori mai mare.

Grafica și efectele muzicale sunt remarcabile și acest lucru este dovedit de longevitatea și capacitatea de joc a slot-ului Thunderstruck.

slots-Thunderstruck-2

Wild Simbol

Thor este simbolul Wild al acestui joc slot. Scopul lui este acela de a substitui anumite imagini din joc pentru a completa combinații de simboluri creand astfel o mana castigatoare.

Simbol Scatter

Simbolul Scatter in slot-ul Thunderstruck este reprezentat de imagini cu un Berbec. Eu înca mai cred că sunt oi, dar nu contează. Când cel puțin 2 dintre ele apar, oriunde pe rolele de pe display, veți obține o plată instantanee, care este de fapt un multiplu al oricarui pariu care a fost facut initial. De asemenea, în cazul în care cel puțin trei dintre aceste imagini apar …

Rotatii gratuite

… Ați câștigat cateva rotiri gratuite. Modul de rotiri gratuite este genial, nu numai pentru ca este gratuit, dar pentru că atunci când veți câștiga ceva în timpul modului de rotiri gratuite, acesta vine multiplicat cu 3 direct de la începutul rundei. Modul de rotiri gratuite se pot re-declansate dacă ati descoperit pe ecranul de joc  imagini cu berbec-ul în timpul rotiri gratuite.

Runda Bonus

Nu este o rundă bonus in adevaratul sens al cuvantului, dar există un mod de pariere care incepe ori de câte ori ați câștigat ceva. Practic, apare o carte cu fața în jos. Puteți dubla victoria prin ghicitul corect al culorii (roșu sau negru), sau inmultii chiar de patru ori castigul prin ghicitul corect al imaginii de pa cartea intoarsa (trefla, romb, pica sau inima).

Va multumim pentru atentia acordata, speram sa va fi fost si de aceasta data de ajutor cu informatiile furnizate si va amintim sa jucati intotdeauna responsabil.