Triple Chance

slots-TripleChance-2Versiunea originală a slot-ului Triple Chance a fost creata cu ani în urmă pentru cazinourile terestre de Merkur, renumitul furnizor de divertisment din Germania. O mașină clasică cu fructe, Triple Chance este un slot de bază, extrem de usor de invatat si de jucat. Unul dintre favoritul tuturor timpurilor create de Merkur, Triple Chance a fost printre primul slot care a devenit disponibil on-line.

Jocul on-line se bazează pe versiunea terestra, cu o grafica frumoasa și cu caracteristici suplimentare pe versiunea online. Datorita popularitatii versiunii on-line, Merkur a lansat ulterior versiunea Double Triple Chance, cu practic aceleași caracteristici și gameplay. Singura diferență o reprezinta insa bonus-ul recastigator, care, în versiunea urmatoare a fost modificat pentru a oferi jucătorilor cote mai mari la castigarea unui jackpot mai mare!

Descriere joc

Ambele versiuni ale Triple Chance functioneaza cu 3 role si 5 linii de plată, ambele urmand acelasi gameplay de bază. Scopul jocului este acela de a realiza o combinație de 3 simboluri identice într-o succesiune de la stânga la dreapta de-a lungul celor 3 role.

Nu există simboluri Wild sau Scatter în nici una dintre versiunile Triple Chance.

Ambele versiuni includ o funcție Auto Start, care va ajuta sa programati aparatul sa joace in mod automat pentru un numar selectat de rotiri.

Linii de plată și opțiuni de pariere

Jocul este jucat cu 5 linii de câștig. Pariul este pe rotire, iar jucătorul poate regla pariul pe rotire în orice moment. Limitele de pariere sunt între 0,05€ si 10,00€ pe rotire. Pariul total pe rotire rămâne vizibil pe ecran pe tot parcursul jocului.

slots-TripleChance

Caracteristici Bonus

In ambele versiuni, opțiunea Gamble este activata la întâmplare după o rotire câștigătoare. Două butoane, „GambleLadder” și „Card Gamble” apare pe ecran. Jucatorul poate alege apoi Gamble Card, pentru o șansă de a dubla castigul său, prin ghicirea culorii urmatoarei carti extrasa dintr-un pachet de 52 de carti.

Jucătorii pot continua cu opțiunea Gamble Card, până la o limită de € 140, sau pana la o eventual pierdere. În opțiunea Dubleaza, jucatorul poate alege pentru a paria doar jumătate, sau intregul sau castig.

Dacă alegeti Gamble Ladder, un sir intermitent de linii apar pe ecran, cu valori diferite pe fiecare dintre acestea, până la 140€. Jucatorul poate încerca apoi să crească câștigurile sale, făcând clic pe butonul Gamble si incercand de fiecare data sa nimereasca pe o linie cu o valoare mai mare.

Jucatorul poate trece peste jocul Gamble, făcând clic pe „Colectati” pentru a continua cu jocul obișnuit.

Recastigati – funcția este activată de fiecare dată când 9 aceleași simboluri apar pe role, umpland întregul ecran cu același simbol. În versiunea Triple Chance a jocului, roata Recastigati este împărțit în 4 secțiuni, cu un semn STOP care apare în o secțiune și un semn MYSTERY în celelalte 3 secțiuni. Dacă roata se oprește pe semnul Stop, jocul se termină iar jucatorul nu castiga nimic. În cazul în care roata se oprește pe una dintre celelalte secțiuni, în funcție de ceea ce descopera în spatele semnului Mystery, jucătorul poate câștiga dublu sau nimic.

Caracteristica Recastigati în versiunea Double Triple Chance urmează aceleași principii. Singura diferență este că roata în versiunea mai noua este împărțit în 6 secțiuni, oferind jucătorului mai multe șanse de a dubla câștigurile sale.

Detalii Plata

Tabelul de plăți arată plata pentru fiecare combinație câștigătoare pentru nivelul pariului curent. Trei diamante va vor aduce jackpot-ul maxim de 1.500 € atunci când jucati pe pariul maxim.

Triple Chance nu este un joc slot progresiv. În general, este un clasic, usor de stapanit, care foloseste ca imagini fructele. Ambele versiuni sunt recomandate pentru incepatori, iar versiunea Double Triple Chance oferă șanse ușor mai ridicate pentru câștiguri suplimentare.

Va amintim sa pariati intotdeauna responsabil.