Twin spin

slots-TwinSpinTwin Spin este o fuziune intre jocurile clasice celebre si cele innovatore din zilele noastre.

Erau odinioara acele slot machine care pentru a le putea actiona trebuia sa tragi de manerul lateral la care de multe ori trebuia sa depui un efort considerabil, fara de care rolele nu s-ar fi invartit. Pe vremea aceea jocurile erau mecanice si nu electronice precum slot-urile din zilele noastre.

Astăzi suntem obișnuiți cu simplul click al mouse-ului sau cu o simpla atingere a ecranului touch-screen dat fiind ca totul este automatizat dar pe vremuri nu era asa. De la aceste lucruri începe Twin Spin care este un produs al Net Entertainment și are o dubla față, pe de-o parte este un omagiu adus clar acelor jocuri care au făcut istorie în întreaga lume iar pe cealaltă parte este un tribut adus modernității.

Twin Spin: Caracteristici tehnice

Twin Spin este un joc pe 5 role neavând nici o plata pe linie. Jucătorul ar spune: „Si cum putem câștiga?” Pur și simplu, jucătorii au 243 moduri diferite de a face acest lucru. Această caracteristică este comună pentru cele mai multe slot machines moderne, care în loc de rola clasica prefera exact așa numitele „moduri de a câștiga”. Dezvoltat cum am spus de către Net Entertainment, Twin Spin îmbină grafica sofisticata de astăzi la stilul vechi al Las Vegas-ului, cu o șansă de a câștiga un premiu de top de nu mai puțin de 135.000 de euro .

Twin Spin Net Entertainment aduce un omagiu la primele jocuri slot prin simbolurile pe care le foloseste. În afară de cărțile de joc de la As la nouă, pe care o împărtășește cu multe alte slot-uri, simbolurile obișnuite sunt clasice care au facut acest joc unul dintre cele mai renumite din lume: diamant, numărul 7, BAR, clopotul și cireșele roșii.

Simbolul wild este cuvântul clasic „Wild”, si ca de obicei poate înlocui orice alt simbol, permițând jucătorului combinatii castigatoare.

slots-TwinSpin-2

 

TWIN SPIN: Bonusul Slot

Nu există nici un bonus real, ( exact așa cum se întâmpla la primele slot machines mecanice ), dar ar trebui să fie amintit faptul că în Twin Spin fiecare runda începe cu două role gemene conectate, care pot apărea oriunde. Numărul de role conectat este complet aleator și independent pentru fiecare tur.

Avantajul de a avea role gemene este că, atunci când un simbol apare într-una din cele două, în celălalt va aparea același simbol identic. Având în vedere că scopul slot machine este de a obține simboluri potrivite, acest lucru este un punct în plus clar, astfel încât să puteți îmbunătăți șansele de a  câștiga.

Twin Spin: Alte caracteristici

În slot machine online este prezenta opțiunea Stop. Acest lucru înseamnă că jucătorul este în controlul deplin al soartei lui, fiind în măsură să decidă pe cont propriu, dar nu este obligatoriu, când poate opri deplasarea rolelor. Cu un pic de practică „și un ochi bun”, puteți obține un beneficiu frumos.

Twin Spin oferă, de asemenea functia Autostart, care asigură ca jucătorul sa se poata bucura doar de rezultatele rudelor selectate fără a fi nevoie ca de fiecare dată să apăsați butonul de pornire.

Va multumim pentru timpul acordat si va dorim un joc cat mai placut.