Variante de sloturi

slots-variatiiLa fel ca in cazul celor mai multe jocuri de cazino, nu e o surpriza ca dezvoltatorii sunt intr-o incercare continua de a-si imbunatati sloturile.

Pentru a tine jucatorii interesati, creatorii au creat aparatele in jurul temelor atragatoare, asemenea filmelor, jocurilor video sau cartilor comice. Mesele de table intotdeauna variaza, facand astfel cel mai bun mod de a castiga.  Exista patru variatii  esentiale. Cele patru variatii principale sunt sloturile traditionale cu trei sau cinci roti, sloturi progresive, sloturi video si sloturi cu jocuri ocazionale.

Sloturile Traditionale

Sunt de asemenea cunoscute sub numele de sloturi clasice  sau banditii cu un singur brat. Sunt de obicei sloturi 3-reeled care utilizeaza fructe, linii si diamante pentru simboluri.

Au trei role si o singura linie de plata, venind intr-o larga varietate si diferite teme. Sunt concepute pentru a imita sloturile reale, cum ar fi cele gasite in cazinourile terestre, prin urmare find de baza. Multe dintre cele cunoscute sub denumirea de banditii cu un singur brat au fost reproduse  pentru lumea online cu o atentie deosebita asupra detaliilor, designerii incluzand  caracteristici precum introducerea monedelor virtuale si tragerea parghiilor virtuale prin intermediul mouseu-lui pentru a le face cat mai realiste posibil.

Chiar daca acestea nu ar reprezenta cea mai distractiva parte a varitiilor sloturilor, sunt, pe departe, cele mai simple dar si usor de jucat, pentru a permite o experienta de joc relativ fara stres.

Sloturile video

Spre deosebire de cele clasice, sloturile video vin ,de obicei, cu cinci role si se poate castiga si prin potrivirea a numai doua simboluri. Sunt pasul urmator in ceea ce priveste evolutia sloturilor, ideea de baza nu s-a schimbat prea mult,  doar ca au fost adaugate unele caracteristici pentru o experienta mult mai distractiva.

Acestea contin linii de plata adesea numarate intre sapte si cincizeci, dar poate varia si de la doua sute. Caracteristicile sunt ca un joc in plus in cadrul jocurilor slot si ofera jucatorilor o sansa in plus la castig, cat si nenumarate rotiri gratuite. Designerii au facut adaugiri minunate, precum simboluri frenetice, rotiri gratuite si multiplicatori.

Sloturile video sunt de departe jocuri superioare, iar daca ar fi nevoie o recomandare a oricareia dintre variantele jocurilor de noroc, cu siguranta ca ar fi acestea.

Sloturile progresive

Acestea adesea lucreaza exact ca cele traditionale sau video, singura diferenta constand in faptul ca sunt legate la o retea de masini, iar fiecare procentaj  al banilor jucati la fiecare aparat sunt adaugate jackpot.ului total. Acest jackpot tinde sa fie cel mai mare dintre toate celelalte premii care pot fi castigate la acest tip de aparate slot.

Modul de a castiga jackpoturi progresive este unul variat, dar intr-un fel norocos pentru ca poate fi castigat in urma unei alegeri aleatorii  sau cand cinci simboluri specifice se potrivesc pe o linie de plata. Cu toate acestea pentru a castiga  cele mai mari jackpot-uri progresive, dumneavoastra trebuie sa plasati  pariul maxim pentru acel aparat slot.

Sloturile ocazionale

Sloturile ocazionale sunt diferite fata de marea majoritate a sloturilor online pe care le puteti intalni. Acestea tind sa nu includa role, lucru ce aproape le exclude din caracterizarea ca jocuri slot. In locul rolelor acestea pot implica o grila in care apar simbolurile, si precum in cazul sloturilor normale, daca se potrivesc simbolurile pe  liniile de plata, atunci inseamna ca sunteti castigator.

Toate acestea fiind spuse va multumim pentru atentia acordata, pentru feedback si speram sa va fi fost de ajutor in a va decide ce tip de joc slot vi se potriveste cel mai bine.